2777
2789

حتی اگه آدم درست نیومدم همین ک سمت اون آدم غلط نرید بازم برد کردید

💙ی دهه هفتادی گل منگولی💙 ❌️ن_ب_درخواست_دوستی❌️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره واقعاً اینو با تموم وجودم درک میکنم

ب خدا میان تو این سایتا فک میکنن اینور چ خبره 

هیجانی میشن جو گیر میشن ک فقط برن

خیلی ناراحتم براشون

خیلی ناراحتم براشون

در این زمینه ادم تا خودش تجربه نکنه این نصیحت ها اثری نداره ، البته همه فکر میکنن این یکی خیلی فرق میکنه و با دو تا کلمه عاشقانه غش میکنن

آقا هستم 

در این زمینه ادم تا خودش تجربه نکنه این نصیحت ها اثری نداره ، البته همه فکر میکنن این یکی خیلی فرق م ...

امیدوارم هیچ کس تجربه نکنه همین ک ما سوختیم کافیه

@مادرشوهرنینییار‍ 

عزیزم میخواستم اونجا جوابتو بدم ققل کردی

این چ حرفیه چرا خنگ

آدم گاهی دوس داره درد دل کنه خالی شه

راهنمایی بخواد آروم شه

حتی تو دنیای مجازی نمیشه راحت صحبت کرد متاسفانه

من خودم دیگه از زندگیم تایپیک نمیزنم چیشد چی نشد

امیدوارم هیچ کس تجربه نکنه همین ک ما سوختیم کافیه

ان شاالله همگی‌انتخاب درستی داشته باشند ، درود به شما که به فکر دیگرانید ، بعضی ها بابت اشتباهی که کردن دوست دارن بقیه هم مثل خودشون بشن

آقا هستم 

@مادرشوهرنینییار‍ عزیزم میخواستم اونجا جوابتو بدم ققل کردیاین چ حرفیه چرا خنگآدم گاهی دوس داره درد د ...

عزیزم دورت بگردم ب خودم گفتم خنگ بودم سو تفاهم نشه عزیزم 

خب منم سادگی کردم اومدم درددل کردم واقعا فکرشو نکردم اشنایی اینجا باش فک نکردم واقعا 

قفل کردم چوت ب جای راهنمایی بعضیا میان سرکوفت میزنن من بچمو اونجوری ک فک میکنن. کتک نزدم ک منظومر این حوصلشو نداشتم و.

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
درکت میکنم

دعا کن دروغ گفته باش از دیشب دیگ جواب نمید عوضی 

کاربرا گفتن اگ منو میشناسه مثلا از من ی چیزی بگ مثلا بگ شوهرم شغلش چیه یا کجا زندگی میکنم جواب نداد

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️