2777
2789
عنوان

جو نی نی سایت در ساعات مختلف روز

139 بازدید | 10 پست

صبح به درد مشاوره گرفتن میخوره و چیزای بهتر و مفید تری میفهمی(در این ساعت دعوا در نی نی سایت به کمترین حد خودش میرسه و کلا آدمای آروم تری توی سایت هستن)

ظهرا به درد حرف زدن راجع به مسائل درسی میخوره

بعد از ظهر به درد درد و دل و خالی کردن بدبختی ها میخوره(ساعات اوج دعوا در نی نی سایت)

شب نوبت تاپیک های عجیب و  غریب و غیر قابل باوره

نصفه شب وقت تاپیک های ترسناکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣😂😂😁😁

ادمهایی با لحن نوشتاری مثل شما

ادمهای به روز 

باهوش 

کم شانس 

زیرک 

اهل تفکر 

و کم اقبالند 

من ادمی هستم که از روی نوشتار شخصیت شناسی میکنم 

عمرمو تو این راه گذروندم 

شده کارهمیشگیم خخ

ادمهایی با لحن نوشتاری مثل شماادمهای به روز باهوش کم شانس زیرک اهل تفکر و کم اقبالند من ادمی هستم که ...

خیلی خوشحالم که همچین دیدگاهی درمورد من دارید😁🌷🌷

با اون قسمت کم شانس و کم اقبالش خیلی موافقم ولی فکر نمیکنم آدم اهل تفکری باشم😂🤣🤣

من فقط 15 سالمه فکر میکنم هنوز راه درازی درپیش دارم تا به اون درجه ای از تفکر که مد نظر شماست برسم😁

خیلی خوشحالم که همچین دیدگاهی درمورد من دارید😁🌷🌷با اون قسمت کم شانس و کم اقبالش خیلی موافقم ولی ف ...

ماشالله 

یه ۱۵ساله توپ و با تجربه 

نه فکرمیکنی  که اهل تفکرنیستی 

اتفاقا خیلی خوبم هستی 

نوع انشاه و خلف جملاتتو که میبینم. بیشتر میفهمم هستی