2777
2789
عنوان

جنس مرد قشنگتره یا زن

303 بازدید | 22 پست

تو حیوونا  شیر نر خیلی قشنگتره   طاووس نر دمش باز میشه ماده نمیشه   خروس از مرغ قشنگتره   گنجشک قشنگتره    قرقاول  و.....  تو انسانها چطور؟

💕 F💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا زن

تو با همه زن های اطرافت میتونی صمیمی بشی ولی مردی رو فقط باهاش صمیمی میشی که دوسش داری

من از بقیه مردا چندشم میشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
چون اول ماده باید انتخاب کنه😂

آره ولی ماهاکه آدمیم میگیم خب لذت دوطرفست چه اشکالی داره

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

از لحلظ زیبایی بنظرم مردا قشنگ ترن

چون ن زیباییشون بخاطر میکاپه ن روتین پوستی ن عمل💀

ولی از لحاظ  وفاداری خوش قلبی

خانما جنسشون قشنگ تره

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S