2777
2789

من چهار ساله عقدم و امسال عروسیمونه و روزایی که همشون میرن سرکار من دلم نمیاد نامزدم گرسنه بمونه و چون ازم خواستن روم نشد بگم نه و چند روزیه میام براشون ناهار درست میکنم. بعد مادر شوهرم درکل خیلی سادست و حرفشو تو روی طرف میزنع. ورکه. ولی نمیدونه کجا چی بگه.. بعد امروز بین نامزدم و مامانش دعوای لفظی پیش اومد. بعد یک ساعت میخاستیم ناهار بخوریم. گفتم مامان بیا ناهار بخور اینکه کاری به علی نداره... بعد پدرشوهرمم بهش گفت بیا ناهار بخور نیومد. گفت این غذا منو بخوره من اینو نمی‌خورم!!!! منم ناراحت شدم. نامزدم برگشت گفت تو با من دعوات شده اینو (یسنا) یعنی من درست کرده. یعنی چی این حرف. گفت دستشم درد نکنه چرا روزای قبل می‌خوردم تو اعصابمو خورد کردی نمیخام... درست کرده شوهرش بخوره...😐😐😕😅 یکم ناراحت شدم ولی چیزی نگفتم... فقط پدر شوهرم دوباره اصرار کرد. گفتم این مامانو بخوره مامان اینو نمیخوره و پوزخند زدم

چیز بدی نگفته خوب ناراحت بوده تو به دل نگیر

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ول کن خودشا برا پسرش و شوهرش لوس کرده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

همینکه میگی مادر شوهرم ساده ست نشون میده چقد شما ساده ای

اون خیلیم زرنگه

خواهش میکنم تو عقد از این کارا نکنید

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”