2777
2789
عنوان

گدایی مدرن تو سایتتتتتتتتتتنت

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 26 پست
من خریت کردم یبار کمک کردم بعد فهمیدم دل ساده درست بشو نیست

عین من ...هنوزم درست نشدم هنوز ی هفته نشده باز ازاینکارا کردم بدون اینکه بشناسم وقتی کسی چیزی ازم بخواد نه بگم عذاب وجدان منو میکشه حالا هر چقدر شده باید بزنم براش اروم شم میدونم درست نمیشم ..حالا زیادم نزدم درحد ی تومن زدم ولی درکل اخلاق هرچی باشه تا دورازجون تو گور همینه 😅🤦🏽‍♀️

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

خب شاید اون تایم تونست بره الان نه

ول کنیییید تورو خدا آدمی که پول ندارع وقتی پول دستش میاد نمیره کراتین کنه جمع میکنه برا روزای سختب

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجا یه جمله هست به اسم : یه درصد شاید راست بگهبا این جمله بساط فا ل و گدایی و کلاه برداری و دروغ گ ...

لامصب همین ی جمله ارامش یکی مثل منو بهم میریزه دیگه باید دکتر برم بنظرم

عین من ...هنوزم درست نشدم هنوز ی هفته نشده باز ازاینکارا کردم بدون اینکه بشناسم وقتی کسی چیزی ازم بخ ...

دقیقا یبار دم بیمارستان یه مرده با پیکانش نشسته بود بهم گفت تورو خدا ۵۰۰ بده زنم تو بیمارستان بستری ندارم مرخصش کنم من احمق جای اینک بگم بریم خودم هزینه شو بدم گفتم با ۵۰۰ مرخصت گفت آره براش زدم رفتم جلو تر به مرده جلوم گرفت گف پول که ندادی گفتم چرا گفت این هر روز اینجا اینحوری مردم رو میتیغه دیگ حالا کی می‌تونست پس بگیره 🥲 خودمم دانشجو محتاج 

روز بعد هم دیدنش دقیقا تو همون حالت کنار پیکانش نشسته بود

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

نه کافیه فکر کنی فقیر پول نت و گوشی نداره

اخه مگه چقدر میشه نت ...گوشی هم ک دیگه الان دست همه هست.اصلا وقتی نه میگم ی عذاب وجدان عجیب میاد سراغم نگفتنی اصلا ..

خب شاید اون تایم تونست بره الان نه

عزیزم کسی که قدرت خرج کردن اون مدلی داره قطعا روی درامدش برنامه ریخته

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اینجا یه جمله هست به اسم : یه درصد شاید راست بگهبا این جمله بساط فا ل و گدایی و کلاه برداری و دروغ گ ...

یه موسسه ای نزدیک خونه ما هست کلی فرم دارن از بچه های نوزاد تا ۲۵_۲۶ سال که عکس و شرایطشون رو زدن شما میری انتخاب میکنی هرماه براش یه مقدار واریز میکنی 

اکثرشون دانشگاه آزاد میرن . مامانم چندتا شون رو پرسید سرکار میرن ؟ گفتن نه ( حتی جویای کار هم نبودن قصد کار کردن هم نداشتن !!! )