2777
2789
عنوان

گدایی مدرن تو سایتتتتتتتتتتنت

464 بازدید | 26 پست

الان دیدم یه خانمی تاپیک زده و درخواست کمک مالی کرده  که البته خیلی زود تعطیل شد 

کلی ناله کرده بود که خانواده ام خرجمو نمیدن من بدبختم و ...

رفتم تاپیک های دو سه هفته اخیر رو سطحی نگاه کردم

بزرگوار باشگاه میرفت ، کلاس فلان و فلان و فلان  میرفت ، کراتین هم  کرده بود ، شهربازی هم روز قبلش رفته بود !! مسافرت هم رفته بود...

این وسط یه آقایی درخواست کمک داده بود و ایشون کم مونده بود قبول کنه و به بقیه می‌پرید که چرا شعور ندارید به اون آقا گفتید این کمک قبول نمیکنه 

عجیبه خیلی ...

شاید واقعا نیاز مالی داشته باشه برای هرکسی ممکنه پیش بیاد ولی به جای درخواست کمک از بقیه بهتر نیست از شهربازی و کراتین و مسافرت بزنیم ؟!!! 

همینا باعث میشن ادم دیگه نتونه اعتماد کنه و به کسایی که واقعا نیازمندن کمک کنه🤦‍♀️

بخواهید، که به شما داده خواهد شد؛ بجویید، که خواهید یافت؛ بکوبید، که در به رویتان گشوده خواهد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تو یه تاپیک دیگه یه کاربر دیگه به من میگه از استاتر آدرس و شماره کارت بگیر برای بچه هاش لوارم تحریر و... بخر 

فقط بخاطر اینکه گفتم انقدر  تو گوش بچه هاتون نخونید پول نداریم و آسیب روانی نزنید بهشون!

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.