2777
2789

برادرشوخر و زنش بدم میاد ادمهای زرنگی هستن بخصوص زنش زرنگ و دروغگو هست یه شهر دیگه ان. شوهرم گیر داده بریم خونشون ناهارم بمونیم بهش گفتم چرا هربار میان اونا نه ناهار میان نه خونه میمونن ناهم بریم ولی ناهار نمونیم. میگه اونا حتما اینطوری راحت ترن گفتم پس منم دوست ندارم ناهار بموتم خونشون میکه خانم سخت نگیر حق دارن یبار نمیرسه ما بریم ناهار خونشون؟ گفتم ببین زن داداشت خیلی زرنگه خوشبحالش شوهرش بدون اجازش اب نمیخوره هرجا هن میخوان برن حتما باید زنش اجازه بده تو چرا اینجوری هستی میگه یکی مث برادرمه یکی ام من همه ک نباید  یجور باشن گفتم نخیر برادرت عزت و احترام میزاره برا رنش. نیگه زنش کاری کرده برادرم فقط بره سمت خانواده زنش و قید ماهارو بزنه اخرش خودشون ضرر میکنن. گفتم تو خودتو داری واسشون میکشی. هی حرصم میگیره ازشون دفاع میکنه

زندگی خودتو ب خاطر بقیه خراب نکن.هی بگو هی بگو ن تنها ب نتیجه نمیرسی شوهرت حتی ازت زده هم میشه

چیکار کنم پس همش حرص میخورم. خودش میدونه زن داداشش بده ولی میگه بخاطر داداشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که شام و ناهار نمیاد بمونه یعنی اینکه لطفاً شما هم شام و ناهار نیاین خونه م بمونید 

حالا یا از بی حوصلگی یابخاطر شرایط اقتصادی

وقتی نیومده بمونه پس شما هم مثل خودشون فقط در خد چند ساعت برین مهمونی و نمونید

خدایا شکرت 

خب عزیزم اومدن شهر شما دعوتشون کن 

بعد هر وقت اومدن تعارف کردن که شما تو زحمت افتادین بگو شما که نمیاید غریبی میکنید باید دعوت کنیم دیگه نمیشه که 

برادر خونه ی برادر نره 

روبه برتدرشوهرت بگو 

د

یگه میان 😅😅 اینم سیاست ببینم چیکار میکنی 

ماها بدون دعوت خونه ی خواهربرادر نمیریم عیدم همین طور همه همو دعوت میکنیم اگه میگی سیاست دیگه نباید ...

دیشب زنگ زده ناهار بزاین فردا خونه. شوهرم گفته همیجوری میایم ناهار نه. ولی بهم میگه اگه ناهار نگهمون داشتن بمونیم