2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دهنت بو نیده

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 27 پست
شاید معدته میکروب معده ایناداری برو دکتر گوارش یا طب سنتی محلولی چیزی بده

شما میدونید علائم میکروب معده چیه 

همسرم همش ترش میکنه ازمایش داد رفت دکتر بهش گفت میکروب یا عفونت معده داری بهش قرص سنگین داده 

حالا میترسم منم گرفته باشم چون من هم گاهی اوقات ترش میکنم دهنم بود میده گاهی و به میوه ها یا غذاهای فیبر دار سریع واکنش نشون میدم و معذرت میخوام هی باید برم دستشویی 

الان میترسم منم گرفته باشم دکتر به همسرم گفت درمانش هم سخته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زن داداشم داشت با دوستم کلی آندوسکوپی ووو هنوزم درگیرن

ای بابا 

شوهرم همش ترش میکنه  بنده خدا هر روز

رفت آزمایش داد گفتش میکروب معده داری و درمانش طول میکشه کلی دارو سنگین بهش داد دکتر عمومی خوبی رفت دیگه نمیدونم متخصص چی باید بره 

پیش چه دکتری رفتن علائمشون چی بود 

میترسم منم گرفته باشم چون دو سالیه که منم کمی گوارشی به هم ریخته حساسیت زیادی گرفتم به غذاهای فیبر دار و معذرت میخوام  هی باید برم دستشویی بعدش حساس شده انگار 

یعنی واقعا انقد درمانش طولانیه از کی درمان روشروع کردن دارو میخورن هنوز؟

ای بابا شوهرم همش ترش میکنه بنده خدا هر روز رفت آزمایش داد گفتش میکروب معده داری و درمانش طول میکشه ...

من نمیپرسم چون میترسم بدش بیاد می‌دونی این چیزها نباید پرسید از زن برادر غرورش می‌شکنه ولی دوستم که خودش گفت کمی بهتره ولی همش ناراحتی می‌کنه از دکتر پیگیری کردم داره همش

حوالش ب حضرت عباس هر کسی ناحق ب من بپیچه

ببین لوزه هات چرک نداره یا ته گلوت خلط نداره  داروی سفیکسیم از بین می بره ،بعضیاهم سنگ لوزه دارن پس مانده غذا رو لوزشون گیر می کنه بو میده ،من همینطوریم،قرقره آب نمک کن بوش میره یا از معده هم میشه