2777
2789
عنوان

کسی دکتر تغذیه رفته چطور بوده

104 بازدید | 16 پست

من وقت متخصص تغذیه گرفتم 

خودم نزدیک ۵ کیلو کم کردم وزن ۷۴ قد ۱۶۰

میخوام ببینم چطوری بوده؟

هرماه چند کیلو تقریبی کم کردید؟

بادی آنالیز (اگه درست گفتم)همه دکترا انجام میدن؟

چند کیلو به نظرتون باید لاغر بشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم براساس غذاهایی دوست داری برنامه بهت میده اگه خوب پیش بری ماه اول ۴ تا ۶ کیلو کم میکنی

چون من تیرویید و تنبلی تخمدان هم دارم گفتم برم پیش متخصص نه کارشناس

چون من تیرویید و تنبلی تخمدان هم دارم گفتم برم پیش متخصص نه کارشناس

من پیش پزشک رفتم درصد چربی بدن رو گفت برنامه دقیق غذایی داد اگه درست رعایت کنی به وزن دلخواه میرسی 

من پیش پزشک رفتم درصد چربی بدن رو گفت برنامه دقیق غذایی داد اگه درست رعایت کنی به وزن دلخواه میرسی

هربار خودم گرفتم رژیم ول کردم 

ببخشید پاها مخصوص ساق پام خیلی تپل هست خیلی دوست دارم لاغر بشه 

هربار خودم گرفتم رژیم ول کردم ببخشید پاها مخصوص ساق پام خیلی تپل هست خیلی دوست دارم لاغر بشه

همه جای بدنت لاغر میشه فرقی نداره البته بازم میگم اگه دقیق رژیم رو پیش بری

فقط یه بار نیست میگه مثلا سه هفته دیگه دوباره بیا بعدش دوباره یه هفته دیگه دوباره بیا بعدش هرماه دوباره بیا و همش میگه دوباره بیا

خواهرم یه بار رفته بود پیش یه کارشناس بعدش طرف گفته بود اگر قرار باشه دوباره بیای بهت برنامه غذایی بدم وگرنه وقت خودتو خودم رو نگیر 😫😂

فقط یه بار نیست میگه مثلا سه هفته دیگه دوباره بیا بعدش دوباره یه هفته دیگه دوباره بیا بعدش هرماه دوب ...

کلا کارشون هست دیگه 

اشکال نداره دوسه باری میرم دستم میاد دیگه نمیرم 

نهایت ۵ ماهه برسم به وزن ایده ال