یه قانونی هست بهش میگن پارکسیون اگه اشتباه نکنم راجب اینه که میگه یه کاری رو هر قدر که بهش بدی وقت میبره مثلا فکر میکنی برای تمیز کردن اتاق دو روز وقت داری خوب همون دو روز طول میکشه ولی وقتی دو ساعت وقت داری همون دو ساعت طول میکشه به نظر شما همچین چیزی میشه مثلا کار ۳ سال رو تو یک سال یا کمتر میشه کرد؟ تجربه ا ی داشتین
اگر ۳ روزم بود اایمیستادم تا روز اخر بازم با مضیقه جمع میکردم
همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم ) برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
درسته خوب همین مهمه مثلا اونی که ۸ ۹ ماه خونده کتاب هارو مثلا چک نمیکرده که کدوم بهتره یا بی تجربه نبوده یا یه مشاور کار بلد داشته یا واقعا ۱۲ ساعت درس میخونده تو طول روز
ولی اونی که خیلی طول کشیده آزمون خطا میکرده یا مثلا وقتش با مدرسه پر بوده بیشتر در کل جالب بود باید امتحانش کنم آخه میدونی من جوریم برا کاری زمان تعیین کنم استرس میگیرم هی به ساعته نگاه میکنم😂
اره امتحانات مدرسه اگر یو روز وقت بود جمع میکردم اگر ۳ روزم بود اایمیستادم تا روز اخر بازم با مضیقه ...
نمره خوب میاوردین؟
به نظرم برا نمره گرفتن روش خوبی هست ولی برا کنکور خوب یکم سخت میشه واقعا یه دوستی داشتم اگه اشتباه نکنم گفت کلا یک ماه یا دو ماه خونده و برا امتحان نهاییش خونده بود اگه اشتباه نکنم ترازش حدود ۷۷۰۰ اینا شده بود شاید هم بهتر
نمره هاتون چطور بود ولی خوب میدونین چیه مثلا من کلاس شیشم بودم معلم درس میداد تقریبا هیچی یاد نمیگرفتم ریاضیم خوب نبود کلا بعد خودم تو خونه از رو کتاب کار میخوندم یادم نمیاد زیر ۱۷ اینا شده باشم روزایی که میخوندم 😂میدونین چرا این اومد تو ذهنم امروز گروه مشاوره رو چک میکردم تراز یکی از بچه ها که ۱۲ هزار شده بود گذاشته بودن و گفتن از آبان ماه تا تیر ماه خونده بود و مصاحبه هایی با تراز ۱۲ هزار دیگه ای گذاشته بودن که از سال دهم شروع کرده بود چطوری شده کاری که یکی تو سه سال انجام داده توی مثلا ۸ ۹ ماه یکی دیگه انجام داده ؟