2777
2789
عنوان

من چیکار کنم خوابم نمیبره💔

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 56 پست
زمانیکه مغز نمیتونه بخوابه اگر بهش کافئین بالا برسونی هورمون ادرنالین ترشح میکنه که باعث خواب سریع م ...

اهوم ممنونم مهربون🧡

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سرما خوردم گلوم میسوزه هرچی میکنم نمیتونم بخوابم

وایییی💔،آب نمک قرقره کن

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

اخه من نخوابیدم اصلا از ۱۲ به بعدم کلا گوشی دست نگرفتم

۵تا نفس عمیق بکش بده بیرون قبلش گوشیو بزارکنار خوابت میبره

میون یه دشت لخت زیر خورشید کویر//مونده یک مرداب پیر توی دست خاک اسیر//منم اون مرداب پیر از همه دنیا جدام//داغ خورشید به تنم زنجیر زمین به پام//🍂🍂🍂

چرا؟من میخوام بخوابم صب زود باید بیدار شم درسم زیاده🥲

آخه من هر وقت به بیداری نیاز داشتم که نباید میخوابیدم خوابم برده تازه قهوه هم کارساز نبوده ولی شما از تکنیک ۳ تا ۴ تایی استفاده کن یعنی 

۱.. ۴  ثانیه بشمار و نفس عمیق بکش

۲.  ۴ ثانیه نفست رو تو سینه نگه دار 

۳.  ۴ ثانیه نفست رو بیرون رها کن  

این عمل رو چن بار تکرار کن تا خوابت ببره 

۵تا نفس عمیق بکش بده بیرون قبلش گوشیو بزارکنار خوابت میبره

ممنونم🧡

آخه من هر وقت به بیداری نیاز داشتم که نباید میخوابیدم خوابم برده تازه قهوه هم کارساز نبوده ولی شما ا ...

ممنونم ازت🌸

انجام دادم انگار ن انگار باردارم هستم هیچی نمیشه بخورم

اخیییییی💔🫂

امیدارم زودتر خوب شید

اهوم ممنونم مهربون🧡

شوخی کردم قهوه نخوریا 

یه نسخه برات میپیچم زندگیت کلا تغییر میکنه

اگر خونتون راه پله داره عصر ها حدود ساعت 4 

160 تا پله رو به صورت ملایم برو بالا و بیا پایین طوریکه 160 تا بری بالا 160 تا بیایی پایین

به قدری هورمون ملاتونین توی بدنت میره بالا که راس ساعت 8 تا 9 شب بیهوش میشی طوریکه وقتی گوشی دستته صبح بیدار میشی میبینی متوجه نشدی و گوشی افتاده رو صورتت و خوابیدی و یک خواب خیلی توپی هم میاد سراغت و فرداش کاملا شارژ هستی 

هر روز اینکار رو بکن و هرشب بیهوش بشو 

موفق باشی

آقا هستم.......................................................................................................