2777
2789
عنوان

من چیکار کنم خوابم نمیبره💔

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 56 پست
🥲💔 نیم ساعت یا یه ساعت قبل اینکه بخوابی گوشیو نباید چک کنی

اخه من نخوابیدم اصلا از ۱۲ به بعدم کلا گوشی دست نگرفتم

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

فکر میکنی

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من نخوابیدم اصلا از ۱۲ به بعدم کلا گوشی دست نگرفتم

چی بگم گلم🥲

اگر کلا اینجوری هستی تراپی برو بهت راهکار بدن

شاید به خاطر استرس و ایناست

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻
چی بگم گلم🥲اگر کلا اینجوری هستی تراپی برو بهت راهکار بدنشاید به خاطر استرس و ایناست

ن همیشه اینجوری نمیشم،مگه اینکه مریض باشم ولی امشب نمیدونم چمه

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

ن همیشه اینجوری نمیشم،مگه اینکه مریض باشم ولی امشب نمیدونم چمه

آها خب طبیعیه ممکنه از استرس باشه یا هر چیزی

یا قبل اینکه بخوابی گوشیو چک کرده باشی 

نور گوشی که بخوره به آدم خوابش نمیبره

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻
آها خب طبیعیه ممکنه از استرس باشه یا هر چیزییا قبل اینکه بخوابی گوشیو چک کرده باشی نور گوشی که بخوره ...

🥲هوففف

من اگه جام عوض بشه ک تا صبح نمیتونم بخوابم

منم تقریبا بعضی وقتا اینجوریم ولی امشب جام که عوض نشده

آها خب طبیعیه ممکنه از استرس باشه یا هر چیزییا قبل اینکه بخوابی گوشیو چک کرده باشی نور گوشی که بخوره ...

من باید نور گوشی بهم بخوره تا خوابم ببره 🤣🤣

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠