2777
2789

هیچکس کنار من نیست
اینقدر تنهام اینقدر تنهام
که حتی ینفر رو ندارم وقتی ناراحتم بغلش کنم حتی ی رفیق نیست
هرکسی از راه میرسه از من برای سود خودش فقط استفاده میکنه

رفیقی داشتم که براش جونمو میدادم ولی وقتی درگیر اضطراب و افسردگی بودم ب وضعیتم میخندید
وقتی میدید من نمیتونم بخوابم میگفت من که سرمو بذارم میرم

کم کم شروع کرد برای هر چیز مسخره ای به من دروغ میگفت حتی اگه لازم نبود که دروغ بگه برای هر چیز مسخره ای فریبم میداد ولی اونقدر باهوش نبود که لو نره

وقتی ارتباطمو باهاش کم کردم سعی میکرد تحقیر آمیز رفتار کنه
بعدها کمی وضعیت بینمون بهتر شد کمی صحبت کردیم خیلی از مسائل رو سعی کردم حل کنم چون من اصولا احمقم فرصت زیاد میدم

و امروز بعد از امتحان باکتری شناسی که باهم خونده بودیمش سریع فلنگو بسته بود قبل ازینکه من بیام بیرون برای اینکه فقط یوقت منو نرسونه خونمون که تو مسیر خونشون بود و تحقیرم کنه
چون من گواهینامه ندارم💔و همیشه تو گرما اونقد می ایستم تا وقتی که بابام برسه
میتونست با من خداحافظی کنه و بره من هیچوقت در طول دوستیمون بهش مستقیم نگفتم منو هم برسون

بابام میومد در هرحال

حتی اگه کسی نباشه بابام که هست

ولی دلم از رفتارش خیلی گرفت خیلی خیلی چون من فکر میکردم تو دانشگاهه و امتحانش تموم نشده از ساده دلیم منتظرش موندم ۱ ساعت تمام دانشگاهو گشتم باز برگشتم تا امتحان تمام شه برم سالن امتحانات پیداش کنم و نبودش
باهاش تماس گرفته بودم جواب نمیداد نوشتم خوبی؟ گفتم نکنه اون بالا حالش بد شده عادت نداشت دیر کنه براش پیام فرستادم خوبی؟بعد ک رفتم بالا دیدم سالن امتحانات نیست اومدم خونه تازه پیام داد اره دارم ماکارونی میخورم
باید میدید چقد دلم شکست
از وقتی اومدم خونه اشک میریختم تا شب ک قرار شد برم بیرون و حالمو عوض کنم ترجیح دادم به جای درس برم بیرون که بیرونم ی اتفاق خیلی بد افتاد و زهرمار شد برام🥲
چقد جوونیم تلخ میگذره کنار ادمای سمی و تنهایی و اتفاقای عجیب غریب انگار شر زودتر از من رفته بود بیرون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش دوری کن من بودم یه لحظه هم باهاش حرف نمیزدم

خیلی دلم شکست خیلی با من میومد ته لنجی هرچی برا خودم میخریدم برا اونم میخریدم کنارم درسش پیشرفت کرد همه کار کردم این جوابم بود