2777
2789

بنا به هر دلیلی از سختی و مشکلاتی که شما داشتید لذت میبرده چکار می کردید باهاش چطور رفتار می کردید 

نسبت نزدیک هم باشه فامیل نزدیک

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلخور میشدم اما به روش نمیاوردم خودمو قانع میکردم یه جوری 

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

خوشحال نمیشه از خوشیت کسی به قول شایع

هیچی من انتظارمو از همه قطع کردم و برام اهمیتی نداره ادامه راهمو میرم 

شاعر میگه دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

مشکلات برای همه پیش میاد مهم اینه باهاشون مقابله کنیم و شخصیتمونو باهاش بسازیم

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻
زندگی بالا پایین زیاد داره اونم یروزی گرفتار میشه من اونروز میشه خودش میشدم براش

منم می خوام عین خودش بشم در ظاهر باهاش مهربون باشم ولی در باطن برای غم هاش غصه نخورم

به روی خودم نمیووردمفقط فاصله میگرفتم اسی اگر این فامیلتون امکان فاصله گرفتن ازش هس ازش فاصله بگیر

تا جایی بتونم فاصله میگیرم ولی قطع ارتباط نمیشه

ب روش نمیارم ولی فاصله میگیرم این ادماخطرناکن انرژی منفیشونون توزندگی اونطرف میفرستن

واقعا از وقتی فهمیدم ازش می ترسم چطور یک ادم انقدر می تونه بی رحم باشه