2777
2789
عنوان

آب برنج

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 32 پست
روزیکه غذاتون برنجه بعدپخت که خاستی ابکشی کنی اون آب نگه دار،دخترم وشوهرخواهرم اینکارومیکنن میگن خوب ...

عاليه ولی نمک داره 

از آب برنج معمولی استفاده میکنن که هیچی نداره

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب ولی از بوی برنج روی پوست وبدنم بدم میاد بوجوراب میگیره ادم مگه قبل حمام

نه گلی با جوشانده رزماری میکسش کن بزن به موهات بوی رزماری تیز تر و خوش بو تر هست و بوی آب برنج و برمیداره

من شنیدم رزماری میزنن

بیشتر آب برنج و میگفتن 

رزماری هم عالیه جوشونده اش رو بیشتر دوست دارم بهتره تا روغنش چون روغن باید اصلشو گیر آورد ولی جوشونده بهتره خودمون درستش می‌کنیم و موها چرب نمیشه 

روغن نارگیل و من بیشتر از همه روغن ها دوست داشتم و اصل بوده هندی ها از روغن نارگیل و حنا زیاد استفاده میکنن

روغن نارگیل خیلی سنگینه نمیدونم من این حس رو دارم یا کلا همینه

نه عزیزم من همچین حسی نداشتم اگر خیلی سنگین باشه روغن به احتما زیاد بهش وازلین اضافه کردن و اصل نیست

روغن نارگیل رو به ریشه و حتی ساقه ی موهاشون میزدن البته نزار زیاد بمونه اگه اذیتی در حد نیم ساعت بزار و موهاتو بشور

بعد توجه داشته باش که روغن نارگیل نباید بوی تندی داشته باشه یعنی خیلی بوش تیز باشه باید بوی ملایمی داشته باشه و در دمای معمولی شفاف باشه و اگه جای سرد تر بزاریش سفید بشه یا ته نشین بشه