2777
2789

بچه ها ما یه ماشین داریم ک هم شوهرم هم پدرشوهرم استفاده میکنن ازش ولی به نام هیچکدوم نیس ماشین به نام همون صاحب قبلیه بعد چن سال هنوز تعویض پلاک نرفتن نمیدونم کی پولشو داده ولی چن سال پیش خریدن اما بیمه و همه خرجاش با ماست

بعد من چن ماهیه رفتم رانندگی یاد گرفتم ولی هنوز گواهینامه نگرفتم و درگیر امتحان شهریم چن بار فقط شوهرم بهم ماشین داده برا تمرین اونم جای خلوت در حضور خودش اونم انقد بهش گفتم ک ماشین داده بلدم ولی گواهینامه ندارم معلومم نیس گواهینامه بگیرم بهم بده یا نه ولی به برادرش ماشین میده برادرشوهرم نه دوره رفته نه گواهینامه داره یه بارم رفته ماشینو پارک کنه زده به دیوار چن ماه پیش مادرشوهرم میگفت نداره فک نمیکنم رفته باشه بگیره چون اگه میرفت شوهرم یا مادرشوهرم میگفتن الان چجوری بفهمم داره یا نه

ولی مشکل اصلیم اینه ک شوهرم به اون ماشین میده وقتی هیچی بلد نیس اما به من نمیده اگرم ماهی یه بار برا تمرین بده کلی غر میزنه و اخم میکنه خیلی دلم گرفته، البته خودمم بدون گواهینامه تنها نمیرم ولی بحث احترام و ارزشه بچه ها ینی برادرش از من مهمتره؟

الانم بهش میگم من ماشین شریکی نمیخوام الان همه بخوان سوار بشن به من نمیرسه دیگه گفتم یکی برام بخر نمیخره من برا چکش طلا فروختم وام ازدواجمو برداشت برا خودش اونموقع با همونا میتونستم یه ماشین خوب بخرم الان میخوام پس انداز کنم وام بگیرم بلکه بتونم یه ماشین بخرم ولی معلوم نیس کی💔💔

خدایی خودتونو بذارید جای من شما باشید ناراحت نمیشید؟ میدونم ناراحت میشید و دلتون میشکنه خدایی راستشو بگید

چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.