2777
2789

لطفا گزارش نزنین  فقط یه تلنگری هست میخام بگم و برم...

من خانم ۲۰ و خورده ای ساله هستم..

درحال دیدن فیلم های مبتذل بودم داشتم لذت میبردم...

یهو دیدم 😔😔😔😔😔😔 گردنم بی دلیل شروع کرد به درد های شدید ... دراز کشبده بودم سرم رو بالش بود...

انقدر که گردنم درد گرفت داشت میزد به سرم 

بعد یهو یادم افتاد زیر بالش قران  گذاشته بودم یادم نبود💔💔💔💔 

دقیقا همون جایی از گردنم درد گرفت که قران بود.. الهی گردنم میشکست اون فیلما نمی دیدم.

خدایا منو ببخش...  اخرین باری بود که گناه کردم منو ببخش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور میکنی قران و از زیر سرم برداشتم درد گردنم خوب شد؟

چقد از صداقتت خوشم اومد و جرات داشتی بیای اینجا سایتی که خیلیا گارد میگیرن که انگاری خودشون مریم مقدسن بقیه گناهکار 

عزیزم خدا دوست داشته🥺💙

از کجا میدونی به خاطر این بوده؟ 

بیماری نگرفته باشی؟ دکتر برو

گردنت الان خوب شده؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یه مستند میدیدم خانوم میگفت 

حین رابطه نامشروع به خونریزی دماغ میفتاده 

کارش رو ترک کرده توبه کرده 

یه مرد با خدا و خیلی خوب نصیبش شد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

چقد از صداقتت خوشم اومد و جرات داشتی بیای اینجا سایتی که خیلیا گارد میگیرن که انگاری خودشون مریم مقد ...

خدا گناهانمونو ببخشه😔 خدا در برابر وسوسه های شیطان مارو مقاوم کنه...