2777
2789
عنوان

تشویق به طلاق مادرشوهزم

429 بازدید | 31 پست

مادرشوهری که از اول عقد همش میگفت 

طلاق بگیرید 

علتش هم این باشه بچه هاش رو از بچگی فرستاده 

سرکار و عملا بچه کار بار آورده 

حالا یه منبع درآمد حذف شده 

همش تلاش کنه زندگی برات نزاره 

دخالت کنه دیوونه بازی در بیاره که خستت کنه 

تا دوباره پسرش رو بدوشه

چیکار میکنید ؟ 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

قطع رابطه

خیلی آویزون هست 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا نمیشم ولی از اون عفریته فاصله میگیرم 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
خدا نمیشم ولی از اون عفریته فاصله میگیرم

همچین مادری ندیده بودم 

براش ی سرگرمی درست میکنم دست از سرمون برداره

مثلا چی 

میدون وبراش خالی نمی کنم باسیاست همسرم ومی کشم سمت خودم ماتحتش بسوزه

تا کی ؟

عجب مادر شوهر احمقی که زندگی پسرش را خراب میکنهخب بعد عروسی میتونین رابطتون را کم کنید باهاش

چون بچه هاش رو منبع درآمد میبینه 

نه هیچ چیز دیگه ای 

قطع رابطه کن، من مادر شوهرم خیلی اهل دخالته خبلی خیلی و وقتی میاد خونمون تا ی ماه میمونه و انگار رییس و مافوقمه 

تو تایمی ک میاد کل زندگیمونو بهم میریزه و بین من وشوهرمو خراب میکنه با دخالتاش

شوهرم وقتی تنهان بهش میگه دخالت نکن ولی بی فایده س

میدونه من ازش متنفرم ولی باز میاد میمونه و همش درحال پول کشیدن از شوهرمه و خب منم ک دیدم کلا اویزونه ارتباطمو باهاش ب شدت محدود کردم، خونش شهرستانه و من شاید در طول سال ی بار یا دوبار برم اونم برا مراسمای ختم! بهشم اصلا زنگ نمیزنم ولی باهاشم قهر نیستم ولی خب فهمیده دیگه و خیلی کم میاد ولی خب همچنان وقتی میاد ی ماه میمونه اما خوبیش اینه نهایت ی بار یا دو بار درسال! شوهرمم ک میره خونش من نمیرم باهاش ب بهونه شاغل بودنم و وقت نداشتن! سرد برخورد کن و بی محلی کن. اینجوری میره عقب

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
قطع رابطه کن، من مادر شوهرم خیلی اهل دخالته خبلی خیلی و وقتی میاد خونمون تا ی ماه میمونه و انگار ریی ...

سردیم هم من هم شوهرم 

ولی به شدت آویزون هست