2777
2789
عنوان

ی مشکلی دارم چجوری ب نامزدم بگم

606 بازدید | 44 پست

ما ی خانواده ای هستیم ک هممون کارمندیم و تو اجتماع و مردم وجهه خوبی داریم(4 تا بچه هستیم ک دو تا معلمیم، ی دونه هم رئیس ی ارگانه، مامان و بابا هم بازنشسته هستن) 

ب جز ی آبجیم ک همون شده برامون تف سر بالا با شوهرش

من 30 سالم شده، میخام ازدواج کنم، قبل محرم قرارمون شد ک بعد محرم رسمی کنیم

آبجیم اعتیاد پیدا کرده بار ها بهش گفتم بیا برو سالم شو، من خجالت میکشم اینجوری ازدواج کنم، خیلی موقعیت‌های خوبو از دس دادم و حتی اجازه ندادم بیان جلو، انقد گفتم من بعد محرم میخام ازدواج کنم، خجالت میکشم فردا روز بزنن تو سرم ک ابجیت اینجور بلاخره

راضی شد بره سالم بشه، میخواستیم بفرستیمش تحت درمان باشه، ک ی ماهه درگیریم هنوز قبولش نکردن، تا اینکه این هفته قراره ی ماه بستری بشه

شوهرشم، زندانه 🤦‍♀️

حالا خانواده خواستگار بخان هفته بعد بیان، چی بگم، بگم آبجیم کجاس

عقب بندازم تا آبجیم بیاد؟ 

اون بیاد بگم شوهرش کجاس؟؟؟ 

با خاستگارمم رلم، میتونم عقب بندازم ی ماهی ی بهونه های مختلف 

اما این ک بخام صبر کنم تا زندان شوهر آبجیم تموم بشه ممکن نیس

اگه بپرسه چرا نیس تو مراسمات واقعا موندم چی بگم

راهنماییم کنین لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میتونی صبر کن برگرده 

خواستگاریتون رو انجام بدید بگین سفر هستن 

ولی برای مراسمات بگین صبرکنین تا خواهرمم بیاد 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

مراسم بنداز بعد از پاک شدن خاهرت ولی در مورد شوهرش به شما مربوط نیست هر خانواده یه نخاله توش هست داماد هم مربوط به شما نیست چیزی که بهتون تحمیل شده بچه یه خانواده دیگست

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
اگه میتونی صبر کن برگرده خواستگاریتون رو انجام بدید بگین سفر هستن ولی برای مراسمات بگین صبرکنین تا خ ...

حالا خاهرم میتونم بگم ی ماه دیگم صبر کنه

اما شوهرشو چیکار کنم

قرارمون اینه ک عروسی رو زود بگیریم

تو مراسم عروسی نباشه، نمیگن کو دامادتون

حالا خاهرم میتونم بگم ی ماه دیگم صبر کنهاما شوهرشو چیکار کنمقرارمون اینه ک عروسی رو زود بگیریمتو مرا ...

بگو یه شهر دیگه می‌ره سرکار 

نتونست بیاد 

کارش اینجا نیست نتونسته مرخصی بگیره 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.