2777
2789

اتفاقی شد با اینکه بچه ۱ سالمو بغل کرده بودم دستشو از پشت دراز کرده ی تستر عطر رو انداخته خوب تستر عطر رو هرکی میاد تو مغازه استفادش میکنه و همیشه حجمشم کمه ولی فروشنده میگه چون باید به جاش عطر جدید باز کنم باید قیمت پلمپ رو بپردازی ۱ میلیون و ۸۰۰ قیمت خودشه میگه باید کامل بپردازیش 

به نظرتون منطقیه؟ من گفتم ۹۰۰ اینا حسابش کن چون حجم کمی توش مونده بود و تستر بوده عطر بدون استفاده و بسته بندی نبوده حالا حس میکنم داره سرم کلاه میذاره بنظرتون درست حس میکنم؟از قیافش مشخص بود خوشحال شده این اتفاق برای من افتاده

واییی یکی از فوبیاهام

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فوبیام ... همیشه استرسش رو دارم به هر حال همچین مشکلی پیش اومده باید هزینه ش رو بپردازید

پول کاملشو تو بودی میدادی یعنی عطری ک تهش مونده برای تست مردم من بیام پول پلمپ کامل بدم

آره تو یه مغازه تو کردستان دوتا لیوان شکستمکیفم خورد بهشونولی فروشنده اش حاضر نشد پولشو بگیرهگف از م ...

خوشبحالت میدونی اون میتونست اونارو بفروشه اگه نمیشکستن ولی تستر عطر قابل فروش نیست مردم میخوان از تستر هم پول در بیارن

اره من مغازه داشتم 

مشتری با بچه ش اومد 

باباش نخرید 

اونم جنس رو انداخت زیر پاش میپرید روش بالا پایین 

بچه رو کشید برد بیرون 

هر چی گفتم حساب کن گفت نه 

شما حق نداری جنسو بذاری جلو دید 

کلا چرت گفت و راهش رو کشید و رفت 

سالها گذشته هنو حلالش نکردم 

ارزشش خیلی کم بودا 

راحت میتونست بده نداد 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بگو پول نمیدم اسم هطرشو بگو همونقدر برات بگیرم بیارم . بزار مجبور بشه بفروشش تا اینکه یه دفعه پول فروش رفته شو ازت بگیره . بگو بوی عطر هم یادمه اسمشو بگو برات بگیرم . ولی فقط همون اندازه که ریخته بگیر . . 

اره من مغازه داشتم مشتری با بچه ش اومد باباش نخرید اونم جنس رو انداخت زیر پاش میپرید روش بالا پایین ...

عزیزم متاسفم اینطوری شده💔منم میخواستم پولشو بدم ولی میدونی اخه تستر عطر اصا با اوریجینال یکی نیست و اینکه هنه ازش استفاده کردن خیلی حجمش کمه ادم باید انصاف داشته باشه اون تستر رو بالاخره نمیفروخت ولی تو جنستو میتونستی بفروشی

یبار داشتم وارد مغازه ای میشدم اومدم درو باز،کنم در شیشه ای بود از بالا تا پایین ریخت تو سرم 🫠🫠🫠

منم شوکه شده بودم حالم بد شد 

بهم آب قند دادن 

چیزی هم نگفتن فقط نگرانم بودن 

بعدا رفتم بیمارستان شیشه یه کوچولو به گوشه ی پلکم آسیب زده بود 

خدا رحم کرد بهم

نیم سانت اونور تر میرفت نابینا میشدم

شما هم از عطر فروشیای دیگه بپرس ببین قیمتش چنده 

ک سرت کلاه نره 

و هر چی مغازه های دیگه گفتن بهش بگو و توافق کنید 

اونا هم راضی باشن

مراقب خوبیات باش خوشگله😘🥰