2777
2789

کااش وزنه سنگین و زوری نمیزدم تازه ازدواج کردیم همسرم عادت داره یکی از پاهاشو موقع خواب میندازه روی بدنم البته الان که کمر درد شدم نه متوجه میشدم فشاره روی کمرم ولی فکر نمیکردم مشکلی پیش بیاد 

وزنش هم سنگینه موقع رابطه کل وزنش میوفته روم

خیلیی ناراحتم میترسم دیسک گرفته باشم یا مهره ای جابجا شده باشه واقعا درد بدیه میخوابم بیشتر میشه دردش 

کسی تجربه داره که خوب شده باشه 😭😭😭

من تا هفته دیگه که نوبت دکتر دارم دق میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون گفتی تازه ازدواج کردی گفتم خیلی خانم های تازه ازدواج کرده اوایل بخاطر تعدد کمر درد میشن

نه عزیزم من ستون فقراتم درد میکنه بخاطر ورزش سنگین و غلط و سبک زندگی غلط ای کاش اون بود علتش

نه عزیزم من ستون فقراتم درد میکنه بخاطر ورزش سنگین و غلط و سبک زندگی غلط ای کاش اون بود علتش

منم باشگاه نمی‌رم 

سیاتیکم درد می‌کنه تا مچ پام 

امروز هم درد می‌کنه که نمیتونم بخوابم