2777
2789
عنوان

اینا جمعا حدودا چند تومن میشه

386 بازدید | 17 پست

+ مرغ( دوتا سینه و رون) +روغن یه دونه+رب به قوطی+فلفل دلمه ای( دو عدد)+ زعفران + زرشک یکم

کاهو یک عدد+ کلم یک عدد + هویج

پودر ژله  یه بسته+موز سه عدد+خامه یه بسته+ یک بسته بیسکوییت پتیبور

بعد یه سوال مرغ از فروشگاه ارزون تر در میاد یا از مرغ فروشی؟

یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد

نزدیک دو 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمتر از یه مثقالم میشه زعفران خرید ؟

أره میشه

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
یک قوطی ری واسه سه تیکه مرغ😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😧😦😧😦😧😦😧😧

وا همه روغن رو نمی‌خوام بریزم توش ک😑😑😑😐

تموم شده روغن می‌خوام بخرم کلا

یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد

وا همه روغن رو نمی‌خوام بریزم توش ک😑😑😑😐تموم شده روغن می‌خوام بخرم کلا

رب منظورم‌بود ی قوطی زیاده ک میگی کلا میخوای بخری ک هیچی

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️