2777
2789
عنوان

خانوما ببایبن بگین کدوم از ابن قابلمه هارو بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 27 پست
من سردر نمیارم از جنسش. قابلمه چه جنسی بهتره چدن و سرامیکی خوبه یا تفلون و شیشه ای

قابلمه چدن خوبه ولی خب معایبش اینه که سنگینه ولی من یک سرویس دارم آخ نگفته چند ساله 

بعدش ترکیب چدن تفلون هست که خب اونم کیفیتش خوبه و سبک تر از چدن خالصه و باید ته قابلمشو مراقب باشی 

من ترکیب چدن تفلون هم دارم که شوهرم تهش قاشق کشیده حالا بیشتر چیزا بهش می‌چسبه 

و بعد اقتصادی ترش تفلون هست 

بنظرم از نزدیک بری خرید بهتره 

چون ی سری تفلون ها هم زیادی نازکن

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوام این مدلا خیلی کمتر زود خراب میشه سعی کن چدن یا سرامیکی بگیر تفلون خوب نیست

چدن عالیهههع 

مرگ نداره

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

قابلمه استیل بدرد برنج نمیخوره 

قابلمه شیشه ای ها هم خب کلاس دارن و شیکن 

سرامیکی رو نمی‌دونم 

ولی من چدن دارم خیلی راضیم 

فقط بقول دوستمون رنگ روشن نخر 

رنگ طوسی مشکی اینا بخر

فکر کنم باید برید فروشگاه ببینید اونجا چه جنس‌هایی هستببخشید ولی میشه یه سر به تاپیک آخرم بزنید🥲

چشم 

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

قابلمه استیل بدرد برنج نمیخوره قابلمه شیشه ای ها هم خب کلاس دارن و شیکن سرامیکی رو نمی‌دونم ولی من چ ...

مرسیییی عزیز دلم 

عزیزم قابلمه چدن بهتره بنظر من سرویس بخر سرویس قابلمه استیل هم خیلی خوبه ب شرط برند خوبشو بخریاگه قی ...

مرسی فداتشم 

دوام این مدلا خیلی کمتر زود خراب میشه سعی کن چدن یا سرامیکی بگیر تفلون خوب نیست

اهاا چشم عزیزم مرسییی