2777
2789

یه سرویس کامل قابلمه میفرستم عکسشو بگین اون خوبه یا یه قابلمه و تابه بزرگ سی و دو جلا مبین؟ 

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

چرا از همین اول عکسشو نمیزارین باید کلی منتظر بمونیم تا بلکه بزارید

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
چرا از همین اول عکسشو نمیزارین باید کلی منتظر بمونیم تا بلکه بزارید

الان میاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی که سرویس قابلمه هست رو بخرم. یا اون قابلمه جلا مبین با یه تابه، اونو بخرم

اولی که سرویس قابلمه هست رو بخرم. یا اون قابلمه جلا مبین با یه تابه، اونو بخرم

فقط یک عکس اومده 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
فقط یک عکس اومده

من سردر نمیارم از جنسش. قابلمه چه جنسی بهتره چدن و سرامیکی خوبه یا تفلون و شیشه ای