2777
2789

ما سه سال باهم بودیم 

ک با خیانتش با ی دختر دو سال از خودش بزرگتر ، رابطمون تموم شد.. البته با اون دخترم رل نزد چون مچشونو اولای دوستیشون ب قول خودشون دوستی معمولی، گرفتم 

بعد از کاتمون، یکی از دوستای دوران کارشناسیم ک شخصیت خوبی هم نداشت شرو کرد لایک استوری واسه پسره ک مثلا توجه کنه( مدت زیادی بود فالو کرده بود ولی پسره بک نداده بود).. پسره هم حقیقتا ندید پدیده دیگه .. دیده این لایک کرده سریع بک داده 

یا یه دختره ک زمان خوابگاه، همسایه اتاقم بوده دیدم پسره رو فالو کرده اونم بک داده 

بهش میگم اینکارا ک تو کردی خیلی چیپ عه لاقل تموم میکنی شریف بمون ن سبک 

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو اکس من بگو ۲۰۰۰ تا دختر فالو داره پی وی زد ۱۰۰ نفرشون فالو کرده باهمشونم مطمئنم بیرون رفته نمیدون ...

عزیزم این هیچی نیست من تو پیج اینستای اکسم بودم روزی به ۳ تا دختر روزی فکر کن پیام میداد فقط واسه رابطه جنسی همه رد میکردن ضایع میشد اینقدر چندش بود با همه میخوابید حالم بد شد اه یادش افتادم

خب خداروشکر که تموم شد این رابطه

تموم‌شد اره 

ولی اینکه دخترای اشنا ارتباط بگیرن باهاش خیلی رو مخه 

بهش میگم اگ تموم کردیم، باید همه چی دفن بشه دیگ 

ن بری با اشناها اوکی شی حرف از زبونت بکشن بعدا 

کلا وجهه خوبی نداره با اشنا دوباره اوکی شی

انکار میکرد ک نه من چ ارتباطی دارم اولا خودشون فالو کردن اول دوما هیچ حرفی نزدیم 

میگم کم کم پیش میاد دیگ .. اون دخترارو میشناسم 

تو دوران راهنمایی به دوستی داشتم همش دوست داش با اکسم‌ بک بزنه 

تهش که یک زدن نگو بخاطر این بوده که اکسم‌ بهم نزدیک شه 

هی به دوستمم‌ می‌گفت دلم براش تنگ شده یعنی من 

پوزه رفیقم به خاک مالیده شد😂

بیا توت فرنگی بردار🍓

تماما توجیه خیانتای اونو کردی که

کجا توجیه کردم 

حقیقتو گفتم ک مدیون نشم 

اها خیانت اولی هم ک گفتم .. بقیه میگن من بزرگش کردم وگرنه ی ارتباط همکلاسی بوده در حد حرفای درسی 

ولی من میگم تو قطعا برنامه داشتی براش ک نگفتی رل داری یا مثل سینگلا برخورد کردی 

وگرنه ب خودش اجازه نمی‌داد انقد راحت بشه باهات