2777
2789
والا اینجا کیلویی 400انبه دقیق نمیدونم اینجا چنده

لیمو جهرم درجه یک هر کجای ایران بخای ۱۰۰ هزاره 

ماکو هستی من قیمت ارومیه رو گفتم چه فرقی داره ماکو ارومیه تازه اونجا شهرستانه ارزونتره

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذشت ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهااااا فکر کنم اون طرفا لوازم آرایشی ارزون باشه با پیرانشهر چقدر فاصله دارین یا من اشتباه گرفتم این ...

پیرانشهر با ماکو فاصله داره نه بابا اون شهرا لوازم ارایشی نمیره مستقیم از مرز میره تبریز تو تبریز ارزونه

اهااااا فکر کنم اون طرفا لوازم آرایشی ارزون باشه با پیرانشهر چقدر فاصله دارین یا من اشتباه گرفتم این ...

با پیرانشهر حدود 5/6ساعت هست

لوازم آرایشی هم از 100تومن بگیر تا یه تومن هست

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

لیمو جهرم درجه یک هر کجای ایران بخای ۱۰۰ هزاره ماکو هستی من قیمت ارومیه رو گفتم چه فرقی داره ماکو ار ...

والا نمی‌دونم اینجا گرون میدن نمیشه خرید که 

یکی 400میذه یکی 350

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

چه ارزون کجاااید البته وقتی کم آب میشه ارزونترم میشه الان آخراشه آره؟

سمت اسلامشهر..اینجا ک همه میگن ۷۰ گرونه پارسال ۱۵تومن بود حیف

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
پاشو ک*ون گشادت رو تنگ کن برو بازار قیمت بگیر سچال چرت و پرت هم نپرس

@niniyar‍ 

سلام خسته نباشید 

این کاربر رو من امروز تقریبا ۵ بار دیدم راحت فحاشی میکنه میاد تاپیکا رو بهم میریزه بی ادبی میکنه 

خودش هم یه پسر ۱۴ ساله هست

لطفا رسیدگی کنید چرا اجازه میدین به راحتی به مردم توهین شه