2777
2789

مثلا شوهرش تو عقد فوت بشه

یا نامزد باشن پسره فوت بشه

یا حتی عروسی گرفته باشم و داماد فوت بشه 

منظورم قبل از بچه دار شدن هست که داماد فوت بشه

خدا کنه برای هیچکس اتفاق میوفته ولی اگه اطرافتون هست یا دیدین میشه بگید بعدش چه اتفاقی برای دختره افتاد و چیشد؟

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیدم تو راه ماشین عروس تصادف کرد، دوماد فوت شدطفلکیا...

جواب سوالمم بدین ممنون

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

بله با داداش پسره ازدواج کرد ا نم فوت شد و اخرش با کی دیگه ازدواج کرد الان زندگی خوبی دارن

وای

بله تو عقد بودن فوت کرده بعد یکسال عروسی کرد

تو ازدواج دیدم هیچی بچه نداشتن جمع کردن وسایلاشو بردن خونه مامان وباباش رفته 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بله 

اسفند پارسال فوت شدن

خواهر دختره اومد ایران و بردش پیش خودش خارج کشور 

خیلی بی تابی میکرد 

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

بله

با برادرشوهر ازدواج کرد و الان زندگی عالی داره

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
جواب سوالمم بدین ممنون

عه... ندیدم عذر میخوام

یه مدت که کما و... کلا حال جسمیش اوکی نبود... دیوونه شده بود طفلی

نابود شد بعد اون اتفاق دیگه...

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

یه دختر بود متولد ۷۸ اونموقع ۲۱ ساله بود باشگاه تکواندو میرفت و نسبت به سنش خیلی عفریته بود باکره هم نبود همزمان با چند نفر بود 

رئیس فدراسیون تکواندو استانمون که یه پسر مذهبی و موفق متولد ۶۴ بود محافظ فرماندار هم بود اومد گرفتتش پسره یکسال بعد بر اثر نارسایی کبد فوت شد و کلی پول و حقوق و ... موند واسه دختره 

سالن زیبایی زد و با جیب پرپول افتاد دنبال دوست پسرای سابقش