2777
2789

سلام دخترم دیشب خورده زمین گمونم دماغش شکسته،دیشب بردیم مرکز طبی اطفال گفتن ببرین امیر اعلم اونجا هم گفتن اول باید ورمش بخوابه بعد تشخیص بدیم.کسی بیمارستان خصوصی خوب سراغ داره ببرم زودتر؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم‌شکسته باشه الان با عمل جا میندازن و فیتیله میزارن توش بعدشم تا ۶ ماه نباید ضربه بخوره. ولی واس ...

بیمارستان خصوصی خوب در این زمینه میخوام یا به نظرتون همون امیر اعلم خوبه؟

بیمارستان خصوصی خوب در این زمینه میخوام یا به نظرتون همون امیر اعلم خوبه؟

عزیزم من شهرستانم گلم. اینم تجربه ای بود که با داداشم داشتیم ما بردیم یه متخصص گوش و حلق و بینی که اینجا خیلی معروفه دیگه اون قرار شد عمل کنه طبیعتا بیمارستانم جایی شد که اون گفت. بیمارستان توپ نبود ولی دکتر خودش خوب بود و راصی بودیم از عمل

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

پسر من پارسال بینیش شکست دوساله بود دقیقا هم شب عید بود. بردیم امیراعلم بیمارستان تخصصی  این کاره. بعد ۴ روز که ورم خوابید با بیهوشی عمل شد ولی الان احساس میکنم صاف صاف نشده دکتر گفت این عمل جلوی انحراف و این طور چیزا رو میگیره زیبایی اگه خاستید بعد ۱۸

پسر من پارسال بینیش شکست دوساله بود دقیقا هم شب عید بود. بردیم امیراعلم بیمارستان تخصصی  این کا ...

دختر منم الان ورمش تقریبا خوابیده،تا فردا کامل رفع میشه نمیدونم ببرمش مرکز طبی اطفال یا امیر اعلم؟