2777
2789
عنوان

اخلاق مزخرف مادرشوهرم اینا😐

186 بازدید | 15 پست

هرموقع دعوتشون میکنم میان خونمون سهم خودشونو میخورن یه بشقابم میرن برای فرداشون😐آخه بابا من اونو برای نهار فردام نگه داشتم😂😂 

شوهرم و شوهرِ خواهر شوهرم هم قهرن الان برای هر مناسبتی که میان سهم اونم میبرن😐😐😐😐 منم خیلی بدم میاد چون دوست ندارم اون بیشعور چیزی از خونه من بخوره.

نگین بهش سهم نده که خودشون برمیردارن بی خبر. 

مثلا دیشب تولدم بود یه تیکه خواهرشوهرم پیچیده بود تو دستمال فوری گذاشت تو کیفش😐 بخدا بعضی وقتا هنگ میکنم از کاراشوننن😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم غذا به تعداد بذار زیاد نذار خورده بشه دیگه چیزی نمیمونه ببرن چیزیم گفتن بگو نه اسراف میشه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

جاری منم اینطوری خیلی بدم میاد از این کارش همیشه منتظر بهش بدی ببره

وای آره اینام😐 حتی اول که دارن سوپ میخورم میگم خوشمزس آخر سر نگه دار برام ببرم ها.

هرچه قدر هم بدی آخرش میگن کم سهم دادی ببریم 

اگه مشکل مالی نداری یکم بیشتربپز

مشکل اینجاست که همیشه یه نفر من اضافه سهمشو میپزم که اگه یه نفر اضافه مهمون اومد برای اون باشه یا بمونه برای نهار فردام که چون خونه رو مرتب میکنم دیگه غذا نپزم 

وای آره اینام😐 حتی اول که دارن سوپ میخورم میگم خوشمزس آخر سر نگه دار برام ببرم ها.هرچه قدر هم بدی آ ...

اینم یه دو تا بچه ها رو میزاره خونه بده ببرم برای بچه هام خیلی مزخرف کاراش