2777
2789

درستو درمون  پدارک رو چک نمیکنن  و یا  جواب ادمو نمیدن!

ازمایش های روماتولوژیسم  چند ساله  منفی همش ولی eSR خونم که شاخص التهابه  چند ساله  بالا  هستش  ولی  نه زیاد نهایت ۳۶  اینا  باید زیر بیست  باشه  البته  چند تا پزشک هم گفتن  برا سن  ما  بالا  نیست...

خلاصه التهاب استخوان دنده دارم و شانه  هام  زود خسته  میشه

عکس و ازمایش عضله و نوار عصبم  اینا گرفتم   سالم  بوده..

ولی خب التهابی در مفصل شانه  هم دارم  .‌.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شانه یخ زده نمیگن،بهش؟دستاتوراحت بالاپایین میاری؟

اره ولی خسته  میشه  زود مصلا موهام بلند بود بخاطر خسته شدن کوتاه  کردم  و یا حتی  مقنعه میخوام سرم کنم  طول میکشه  جون خسته  میشه!

عزیزم به نظر من دردای شما روحیه باید به روانپزشک مراجعه کنید من پزشکم و مورد مثل شما زیاد دارم مریض درد داره اما هیچ چیزی نشان دهنده ی بیماریش نیس نه عکس نه ازمایش نه شرح حالش به این دردا ما میگیم سایک 

عزیزم به نظر من دردای شما روحیه باید به روانپزشک مراجعه کنید من پزشکم و مورد مثل شما زیاد دارم مریض ...

بله  ممنون  خودمم حدسایی میزنم  ولی برا من التهاب  هم کرده  دنده  هام  و به لمس حساسه...دارید همچین موردایی؟

پسوریازیس نداری اونم باعث التهاب میشه خودن دارم

چی هستش؟ ازمایشش چیه؟  چند ساله  منفی میاد  ازمایش های روملتولوژیمم کامل  هم  ازمایش میدم  ولی هیج اشکالی غیر eSR  ندارم

بله ممنون خودمم حدسایی میزنم ولی برا من التهاب هم کرده دنده هام و به لمس حساسه...دارید همچین ...

فکر میکنم به خاطر تحریک اعصاب اون قسمت باشه اما خب تمام بیماری های التهابی باید رد بشه مثل درماتومیوزیت یا تیروئید و غیره

عزیزم به نظر من دردای شما روحیه باید به روانپزشک مراجعه کنید من پزشکم و مورد مثل شما زیاد دارم مریض ...

شما به این تیپ مریضا بخرتوصیه به آرامش   وفولوکستین

چه دارو بی ضررتزمیدید؟؟؟؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،