2777
2789
عنوان

مامانای حرفه ای یه لحظه بیاین لفطننننن🤰🏻🤱🏻✨

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 28 پست

ببین شیردهی اولش خیلی سخته اذیت میشی

هم روحی  هم جسمی

ولی سختش یه هفته اوله

سعی کن هر طور هست شیر خودتو بدی

شیرخشک دردسره

بعدم تو این شرایط هرروز یه بابمول درمیارن یه روز گرون میشه یه روز احتکارو کمیاب و....

بچه به معدش نمی‌سازه و 

شیر مادر نعمت خدادادی واقعا عالی و راحت و بی دردسر

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
وایییشیر دوشدستگاه بخور سردگهوارهخشک کن تشک تعویض پیشبندلباس به تعداد کافیپوشک در حال حاضر هانیز و ب ...

قربونت عزیزم مرسی

میشه بگه لباس هم تو هرسایز چند دست براش نیازه؟

نوزادم اوایل آذر بدنیا میاد

من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین شیردهی اولش خیلی سخته اذیت میشیهم روحی هم جسمیولی سختش یه هفته اولهسعی کن هر طور هست شیر خودتو ...

رویای شیردادن به بچه رو از مجردیم داشتم 🥰

حتما همین کارو میکنم عزیزم

من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍
قربونت عزیزم مرسیمیشه بگه لباس هم تو هرسایز چند دست براش نیازه؟نوزادم اوایل آذر بدنیا میاد

والا یادم نیس

سه چهار دست صفر فک کنم 

سه چهار دست یک

بعدش هم چند دست بخر ولی مهم نیس میری میخری حالا

بعدم خیلیی به جثه نوزاد ربط داره نمیشه گفت

خود لباسها هم سایزشون استاندارد نیس که

من لباس صفر داشتم تا چهار ماه پوشوندم

لباس یک داشتم تا دوماه به زور شد 

سرهمی عالیه تو لباسا 

کیسه خواب گرم و نرم لازمه برا حملش

تب سنج خوب

کدوم شهری؟ 

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
والا یادم نیسسه چهار دست صفر فک کنم سه چهار دست یکبعدش هم چند دست بخر ولی مهم نیس میری میخری حالابعد ...

کرم عزیزم

کیسه خواب منظورتون همون قنداق زیپی هاست؟

اگه اونه که گرفتم از سه مدل قنداق

رویای شیردادن به بچه رو از مجردیم داشتم 🥰حتما همین کارو میکنم عزیزم

ولی اگه نشد خودتو سرزنش نکنیا

بعضیا خب شیر ندارن

چون آدم بعد زایمان خیلی روحیش حساس و زودرنج میشه 

سر همین چیزا آدم گریش میاد😅

ولی اگه نشد خودتو سرزنش نکنیابعضیا خب شیر ندارنچون آدم بعد زایمان خیلی روحیش حساس و زودرنج میشه سر ه ...

چشم عزیزم😅❤️

ایشالا که میشه 

والا یادم نیسسه چهار دست صفر فک کنم سه چهار دست یکبعدش هم چند دست بخر ولی مهم نیس میری میخری حالابعد ...

مترجم عزیزم اشتباه تایپی شد خط اول

نانو چیه عزیزم؟همه جا من با همسرم میرم شهر غریب زندگی میکنم فامیل و اینا نداریم اینجا که بخوام برم خ ...

ننو عزیز دلم نانو نوشت 

گوهواره برای بچه هایی که دوست دارن تو بغل باشن اذیتن 

اگر اینجوریه اره نخر ولی حتما صندلی ماشین بخر 

بخور سرد برای رطوبت هوا اینکه بچه سرما نخوره  سرما هم بخوره اذیت نشه خوبه برای من خیلی کار امد بود اما برای خواهرم نبود کاملا بستگی داره الان میخوای هزینه اضافی نکنی نگیر 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
کرم عزیزمکیسه خواب منظورتون همون قنداق زیپی هاست؟اگه اونه که گرفتم از سه مدل قنداق

فک کنم اره

سایت تیام کیدز رو برو ببین

پیج هم دارن

مغازه ش تهرانه تونستی حضوری برو

لباساش هم قشنگ و خاصه هم سایز های کوچیک رو میتونی با قیمت خیلی مناسب بخری اف میزنن همیشه واسه این سایر ها

ننو عزیز دلم نانو نوشت گوهواره برای بچه هایی که دوست دارن تو بغل باشن اذیتن اگر اینجوریه اره نخر ولی ...

آها 

اره براش گهواره گرفتم 

تختش هم گهواره شو هست 

بخور هم اگه خوبه که میگیرم براش

چطور کاربرد نداره؟

برند خودتونو اگر راضی هستید میشه بگید چیه

فک کنم ارهسایت تیام کیدز رو برو ببینپیج هم دارنمغازه ش تهرانه تونستی حضوری برولباساش هم قشنگ و خاصه ...

حتما عزیزم 

ممنون که وقت گذاشتی آنقدر راهنمایی کردی 🌼💗

آها اره براش گهواره گرفتم تختش هم گهواره شو هست بخور هم اگه خوبه که میگیرم براشچطور کاربرد نداره؟برن ...

خب بهتره اینطوری  مبارک کوچولومون♥

نمیدونم والا قشنگم من برای بچه اولم الانم برای دومی خیلی استفاده کردم مخصوصا موقع مریضیشون 

من آلتیما مدل AT-250 راضیم خوب بوده 

ولی اگر میخوای بخری باز سرچ کن نظراتو بخون شاید مدل دیگش بهتر باشه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
خب بهتره اینطوری مبارک کوچولومون♥نمیدونم والا قشنگم من برای بچه اولم الانم برای دومی خیلی استفاده ک ...

ممنون عزیزم