2777
2789

خانوما کسی پوار بینی برقی داشته؟؟؟

بنظرتون برقی بهتره یا دستی؟

همین راهنمایی رو میشه بابت ناخنگیر برقی یا دستی داشته باشید 🙂

مامان اولیم و هیییچییییی نمیییدونم🤕

من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍
ناخنگیر از این ریز کوچولوها دستیپوآر هم نیاز نیست

کاربردی ترین وسیله چیه 

من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناخنگیر از این ریز کوچولوها دستیپوآر هم نیاز نیست

داخل سیسمونی از نظرشما

پوار کلا نداشتم

برای رفع گرفتگی بینی مرطوب بودن هوا خیلی خوبه

ناخن گیر هم دستی استفاده میکنم و راضیم اصلا سخت نیست

ناخن گیر برقی فک کنم دیگه از حالت نوزادی دربیاد بدرد میخوره

الان دختر من یکسال و نیمه خودش میشینه ناخوناشو میگیرم 

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
پوار کلا نداشتمبرای رفع گرفتگی بینی مرطوب بودن هوا خیلی خوبهناخن گیر هم دستی استفاده میکنم و راضیم ا ...

مرسی عزیزم

پس هزینه بیخوده 

همین دو قلم الکی میشه ۲/۳ میلیون

کاربردی ترین وسیله چیه

تو رو خدا خنزل پنزل زیاد نخر اگه داری سیسمونی میخری

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
تو رو خدا خنزل پنزل زیاد نخر اگه داری سیسمونی میخری

دارم سیسمونی میخرم😑

قیمت ها سرسام آور

تنوع برند و جنس و مدل فراوان 

گیج و منگ فقط دارم تو پیج ها میچرخم

اگر راهنمایی دارید خواهرانه بهم بگید لطفا 

چیا خیلی واجبه تو سیسمونی؟

کالسکه خیلی مهمه حتی اگر زیادم پیاده روی نری بلاخره یه روزی پیش میاد که بری بیرون راحتی 

ناخون گیر ساده هم بخر هزینه الکیه 

بخور سرد بگیر 

من نانو و..  هم نداشتم نیازم نشد 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
مرسی عزیزمپس هزینه بیخوده همین دو قلم الکی میشه ۲/۳ میلیون

واییی

شیر دوش

دستگاه بخور سرد

گهواره

خشک کن تشک تعویض پیشبند

لباس به تعداد کافی

پوشک در حال حاضر هانیز و بعدم مای بیبی و مولفیکس خوبن

هانیز عالیه

شیشه شیر و پستونک مارک بی بی بند بخر ارزون و خوبه و شاید اصلا بدردت نخورد

کیسه خواب مناسب اگه زمستونیه

ساک نوزاد از اونا که کوله هم میشن بهترین شو بگیر مهمه

کریر کالسکه بدرد ما نخورد

اینا یادمه😅

دارم سیسمونی میخرم😑قیمت ها سرسام آورتنوع برند و جنس و مدل فراوان گیج و منگ فقط دارم تو پیج ها میچرخ ...

اره هر سوالی داشتی بپرس

کالسکه خیلی مهمه حتی اگر زیادم پیاده روی نری بلاخره یه روزی پیش میاد که بری بیرون راحتی ناخون گیر سا ...

نانو چیه عزیزم؟

همه جا من با همسرم میرم شهر غریب زندگی میکنم فامیل و اینا نداریم اینجا که بخوام برم خونشون کالسکه نیازم بشه

خونمون هم کوچیکه واقعا دلمه اگر کاربرد نداره نخرم بجاش یه صندلی ماشین باکیفیت بگیرم

بخور سرد هم چطور کار می‌کنه گلم؟ از کجا تهیه کنم