2777
2789

تین واژه زمانی به کار میومد که دخترا هیو هنری حز شوهر کردن نداشتن الان ازدواج برا دخترا صرفا ی گزینست 

میخوام اینو بگم که دخترایی که سنشون حتی بالاست و ازدواج نکردن یا میخوان کلا مجرد بمونن نسبت به واژه های مزخرف قدیمی مثل همین ترشیده اگه کسی بهتون گفت بی تفاوت باشن  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی زشته، یه جورایی تاریخ انقضا میدن انگار

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

بی تفاوت؟

تا وقتی میشه تو صورتشون کوبید سه برابر شوهرش درامد دارن 

بی تفاوت؟

اگه بی تفاوت رفتار کنن اونا فکر میکنن نه مثب اینکه واقعا شوهر نکردن آسیب زده

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

ترشیده صرفا برای دختر سن بالایی که ازدواج نکرده نمیگفتن ! ترشیده به دختر سن بالایی میگن که ازدواج نکرده علاوه بر اون همیشه توی خونه هست و بیکاره ! به این میگفتن یعنی دائما خونه هستی مگه ترشی گذاشتن اونجا برسه 😅 این کلمه برای شاغل ها یا محصل ها که گفته نمیشه 

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذشت ...

همینجا بارها دیدم ک خانما میگن ب خودشون حتی!!دیگ وقتی کسایی هستن ک گل ب خودی میزنن چ میشه گفت

ی بار زنداییم ب مامانم گفت دخترتو ترشی میخوای بندازی شوهرش بده دیگ اونموقع باهمسرم رفیق بودم یهو مامانم قاطی کرد گفت مگ خونه شماست تو‌خرجشو داری میدی تو  دخترتو شوهردادی توبچگی دارین چ غلطی میکنین🤣🤣قشنگ شستش گذاشت رو بند

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
بعضیا شعورشون نمیرسه چون خودشونو واسه شوهر میکشن ، همکلاسیم که حالا ۲۰ سالشه ازین واژه استفاده میکنه ...

دقیقا اینو کسایی میگن که هدفشون ازدواج بچه دار شدنه وگرنه خانومای مستقل و موفق هیچ وقت از همچین واژه هایی استفاده نمیکنن