2777
2789

*♦️درآمد سرانه بالای ۱۰ میلیون، شاخص جدید حذف یارانه*

🔹در حالی یارانه نقدی ۳ میلیون نفر از خانوارهای یارانه بگیر در مردادماه قطع شد؛ که بر اساس پیام سامانه هدفمندی، یک شاخص جدید سخت‌گیرانه برای حذف یارانه‌بگیران لحاظ شده است.

اطلاعیه‌ سامانه حمایت:

🔹بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی و بررسی‌های صورت‌گرفته بر روی شاخص‌های بانکی، درآمدی و دارایی شما، سرانه درآمد ماهانه پس از کسر هزینه‌های اجاره مسکن، بیشتر از ۱۰ میلیون تومان برآورد شده است.

🔹لذا خانوار شما واجد شرایط اخذ یارانه نیست. جهت مشاهده جزئیات و یا ثبت درخواست به آدرس زیر مراجع

ما هم دنا خریدیم شدیم دهک ۸ تازه خونمون هم بنام پدرشوهرمه

فک کنم اینا فقط به فرغون راضی ان الکی دنبال بهونن

نزار نگاه کردن به بشقاب بقیه غذای خودتو سرد کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم که اسفند ماشین عوض کردیم ولی تا ماه پیش میریختن والا وضعمون هم خوب نیس شوهرم کارگره

ماشینتون دهک تون رو برده بالا برا یکی از اقوام ما هم اومد ماشین خرید دهکش رفت بالا الان یارانه نمیگیرن

ماشینتون دهک تون رو برده بالا برا یکی از اقوام ما هم اومد ماشین خرید دهکش رفت بالا الان یارانه نمیگی ...

دنبال بهونن فقط

نزار نگاه کردن به بشقاب بقیه غذای خودتو سرد کنه