2777
2789

گوشیو یهو ازم گرفت بعد رفت تو پیجم تو دایرکتام به دوتا روان شناس پیام داده بودم مرد بودن البته

راجب رابطه سمی استوری گذاشته بودن نشانه هاش چبه بعد من ریپ زده بودم که بدونم چجوره به دوتا روان شناس پیام داده بودم که فالو داشتم بلاگرم بودن هزارتا فالوور که حتی جوابمم نداده بودن😐😂 پیجمم شخصیه حتی یدونه پیج شخصی پسر ندارم خودش هزارتا دختر فالو داره بعد شروع کرد دادو بیداد چرا پیام دادی به پسرا 😐منم خیلی آروم گفتم کاری نکردم بنظرتون اینکار اصلا اشتباهه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حق نداره 

تو کار بدی نکردی

کار بدو اون کرده ک کلی دختر فالو میکنه

الان دست پیشو گرفته پس نیوفته مقلته میکنه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

نه حق نداره تو کار بدی نکردیکار بدو اون کرده ک کلی دختر فالو میکنهالان دست پیشو گرفته پس نیوفته مقلت ...

اره درسته من کاری نکردم بعد اصلا یمدت منو فالو نداشت بعد یه بحث یادش افتاد فالوم کنه بعد میگفت تا صدتا پیج داری درصورتی هرچی داشتم بهش اطلاع دادم منم تا یماه اصلا بهش بک ندادم اینم بهم تهمت زد

اره درسته من کاری نکردم بعد اصلا یمدت منو فالو نداشت بعد یه بحث یادش افتاد فالوم کنه بعد میگفت تا صد ...

پسرا معمولا تو فازن خودشونم‌ نمیدونن چی میخوان

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!