2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب مدرک کارشناسی و ارائه میدیم چه فرقی داره

خیر نمیشه حتی اگه ازمون ارشد داده باشی و قبول شده باشی هم باز نمیشه

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋                                                                      
نه با ارشد نمیشه

کارشناس باید چه رشته های باشه؟

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
کارشناس باید چه رشته های باشه؟

دیپلم ریاضی،تجربی یا انسانی که انیانی جدیدا اضافه شده و هر رسته ای که نرتبط با اینا خوندی مثلا طراحی لباس خونده باشی نمیشه چون هنره

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋                                                                      
دیپلم ریاضی،تجربی یا انسانی که انیانی جدیدا اضافه شده و هر رسته ای که نرتبط با اینا خوندی مثلا طراحی ...

سلام عزیزم شما مطمئنید؟ با لیسانس ادبیات فارسی میشه مثلا؟

من فکر میکردم فقط با لیسانس های پیراپزشکی میشه

از سایر شرایطش اطلاع ندارید؟ براتون امکان داره منو راهنمایی کنید خیلی ممنونم

دکتری شیمی دارم میخونم دفاعم موندهولی دوست داشتم پزشکی.خب هفت ساله حوصلم نمیکشه بچه ام دارماین گفتن ...

شیمی که خیلی قوی خوبه🤌

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند