2777
2789

همه مراسم ها حذف

فقط یه ولیمه به اقوام درجه یک

نهایتش لباس و اتلیه برای یادگاری. 

پولشم بمونه تو زندگیمون استفاده کنیم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی از عروسی ها دیدم رقاص میارن از اینا که لباس شبیه فرشته ها میپوشن. خرج اضافیه به نظرم

و ما رسم حنابندون نداریم. در حد یه دورهمی ساده با اقوام درجه یک

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

همه مراسم ها حذففقط یه ولیمه به اقوام درجه یکنهایتش لباس و اتلیه برای یادگاری. پولشم بمونه تو زندگیم ...

دقیقا به نظرم اینکه کل فامیل رو دعوت کنی بهشون احترام بزاری میوه شیرینی شام بدی بعد برن پشت سرت هزار تا حرف بزنن همون بهتر که نگیری بجاش پول عروسی رو بری عکاساسی باغ و اینا بقیه پولتم پس انداز کنی