2777
2789
عنوان

خانم های باتجربه راهنماییم کنید

118 بازدید | 27 پست

دوستان من و یه آقایی قصد ازدواج داشتیم و کاملاهمدیگه رو میشناختیم خلاصه تصمیم براین شد مادرش زنگ بزنه ۶ماه پیش زنگ زد و گفت که پسرم شرایط ازدواج نداره و خونه هم نداره اما شغل دولتی خوب و ماشین واخلاق خوبی داره فرداش که زنگ زد کاملا حرفاش عوض شده بود درمورد اون کلمه ی شرایط ازدواج نداره. خلاصه درآخر مادرم اینا قبول نکردن گفتن خونه نداره. حالا این اقا دوباره میگه میخوام بیام جلو شمابودین چیکارمیکردین؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از پسرش تعریف کرد یا تخریب کرد؟

تخریب که فقط گفت شرایط ازدواج نداره درحالیکه داشت فقط چون خونه نداشت اینوگفت درحالیکه فرداش کاملا اون حرفشو انکار کرد.

اگه خودت واقعا میخوای و جوابت مثبته که بیاد اگه دلت باهاش نیست نه

نگران خانوادش هستم که باهام سر ناسازگاری داشته باشن نمیدونم چرا اون کلمه رو گفته شما نظرتون چیه؟ 

خونواده هارو فعلا ول کن خودت چی میگی؟نظر خودت چیه؟

من اخلاقشو دوست دارم خودشم دوست دارم اما از مادرش متنفر شدم بااون کارش واینکه خانوادم میگن خونه داشتن خیلی مهمه

نگران خانوادش هستم که باهام سر ناسازگاری داشته باشن نمیدونم چرا اون کلمه رو گفته شما نظرتون چیه؟

من کلا فقط شخص برام مهمه رفتار و برخورد خانواده برام مهم نیست شما هم به خودت رجوع کن ببین نظرت چیه

من کلا فقط شخص برام مهمه رفتار و برخورد خانواده برام مهم نیست شما هم به خودت رجوع کن ببین نظرت چیه

شما متاهل هستین؟ میخوام بدونم واقعا این رفتار مادرش بعدا تاثیری نداره توی زندگیم؟

من اخلاقشو دوست دارم خودشم دوست دارم اما از مادرش متنفر شدم بااون کارش واینکه خانوادم میگن خونه داشت ...

تنفر احساسی نیس ک ب این راحتی با یکی دو بار صحبت   درونت ایجاد بشه،خونواده همسر خیلی مهمن اما خودش مهم تر ک عرضه داشته باشه خودش جلو بیاد و نزاره مادرش بیاد تصمیم بگیره ک خونه داره یا نداره اگر قبولش کردی از اول فقط خودش ببین و محل ب خونوادش نده و اگر دیدی زیادی دهن بین خونوادشه ک از همون ابتدا ردش کن ک بعد دردسرساز میشن برات

تنفر احساسی نیس ک ب این راحتی با یکی دو بار صحبت درونت ایجاد بشه،خونواده همسر خیلی مهمن اما خودش م ...

بهش گفتم دیگه این سری اگر اومدی جلو حداقل درمورد خونه داشتن بگو که توی نامزدی ان شاالله سعی خواهم کرد با وام و کمک خدا یه واحد نقلی بخرم به مادرتم بگو که اینجوری بگه تا خانوادم دلگرم بشن کدورت های دفعه ی پیش پاک بشه. رفته گفته مادرش میگه ما میایم میگیم حمایتش خواهیم کرد درحد توان اما نمیتونیم قول بدیم چون شاید نتونستیم بخریم. اخه این چه مادریه که راضی میشه به این کار؟

شما متاهل هستین؟ میخوام بدونم واقعا این رفتار مادرش بعدا تاثیری نداره توی زندگیم؟

بله من متاهلم عزیزم

کلا رفتار هیچکس برام مهم نیست و به خودم نمی گیرم با خانواده فقط (منزل پدرشوهر) همسرم هم رفت و آمد دارم حرفی هم بزنن من برام مهم نیست اصلا توجه نمیکنم به خاطر همین موضوع هیچوقت حرفی نشنیدم 

بله من متاهلم عزیزمکلا رفتار هیچکس برام مهم نیست و به خودم نمی گیرم با خانواده فقط (منزل پدرشوهر) هم ...

افرین بهتون بهترین کارو میکنین. برام دعا کنین بتونم تصمیم درست بگیرم