2777
2789
عنوان

نمیتونم بیخیالش بشم

76 بازدید | 10 پست

خیلی دوسش دارم دلم فقط واسه اون میتپه

چند هفته پیش پیام داده بود سین زدم جواب ندادم خودشم از این کارا زیاد کرده الکی غیبش زده

ولی نمیتونم بدون اون زندگی کنم

حتی رفتم از یکی دیگه شماره گرفتم تا اینو فراموش کنم ولی نمیشه بنظرتون بلاکش کنم اینو چون شرایط خوبی داره خیلی پولدارو تحصیل کردس ولی من قلبم پیش عشق خودمه  بنظرتون چیکار کنم 

خیلی دوسش دارم بگید چیکار کنم برگرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که بیخیال شدمعشق باید دو طرفه باشه وگرنه فایده نداره

ببین اصن بعضی وقتا الکی غیبش میزنه نمیدونم چشه بعضی وقتا هم خوبه اصن زنگ نمیزنه هی بفکر کار خودشه ولی بنظرم میزنه.. میاد پیام میده ولی رفتاراش موقعی که هست خوبه اصن آدمو گیج میکنه ببین بهت گفتم تقریبا خیلی گیج شدم

منم خیلی دوسش دارم اما میخوام صد سال سیاه برنگردع غرورت کجاست ازش بت نساز

ببین اصن بعضی وقتا الکی غیبش میزنه نمیدونم چشه بعضی وقتا هم خوبه اصن زنگ نمیزنه هی بفکر کار خودشه ولی بنظرم میزنه.. میاد پیام میده ولی رفتاراش موقعی که هست خوبه اصن آدمو گیج میکنه ببین بهت گفتم تقریبا خیلی گیج شدم

دو ساله باهمیم ولی همش این کارشه خیلی اذیت میشم اینطوری ولی چیکار کنم دوسش دارم

ببین اصن بعضی وقتا الکی غیبش میزنه نمیدونم چشه بعضی وقتا هم خوبه اصن زنگ نمیزنه هی بفکر کار خودشه ول ...

مطمئنی با کس دیگه نیست ؟ یا با چند نفر نیست ؟

بازی روانی داره میدتت . برای همینم نمیتونی رهاش کنی

من قبلا رابطه سالم و با پسر درست تجربه کردم ... ادم تو رابطه سالم ارامش داره عشق و توجه میگیره 

اینی که میگی ینی داره بازیت میده 

رهاش کن . بدون هیچ واکنشی . بزار بغهمه قدرست دست توعه نه اون . 

محتاج محبت نباش دختر . تو خودت قشنگی

مطمئنی با کس دیگه نیست ؟ یا با چند نفر نیست ؟بازی روانی داره میدتت . برای همینم نمیتونی رهاش کنیمن ق ...

دقیقا خیلی درست فهمیدی قشنگ روانیم کردع حالا چیزای دیگم هست اینجا نمیشه کامل گفت اصن با این کاراش منو گذاشته تو برزخ  نمیدونم چی درسته چی غلط

ایدی تلگرام داری حرف بزنیم؟

دقیقا خیلی درست فهمیدی قشنگ روانیم کردع حالا چیزای دیگم هست اینجا نمیشه کامل گفت اصن با این کاراش من ...

بازی روانی باهات راه انداخته .

فقط هیچ واکنشی نشون نده ... هیچچچچی . 

بزار بسوزه . 

از این ادم برات نه تنها پارتنر بلکه سگ واق واق کن هم درنمیاد .

درخواست بده اینجا نمیشه ایدی فرستاد