2777
2789
عنوان

خیلی موهام میریزه کمک کنید 😭

57 بازدید | 5 پست

نمی‌دونم چیکار کنم دیگه 18 سالمه موهام یهو شروع به ریختن کرد راحت موهام نصف شده دیگه روم نمیشه شالمو در بیارم 😭 دکترم رفتم ولی اوباش یکم فایده داد باز همون. ولی دکتر تو شهر کوچیک خودمون رفتن کاش دکتر بهتر میرفتم دیگه نمی‌دونم چیکار باید بکنم هانوادمم وضعشون اونقدر خوب نیست هیچ ببرنن دکتر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم رژیم گرفتی یا وزن قابل توجه کن کردی می‌تونه بخاطر این هم باشه 

ولی من یک مدت اینطور شدم یکی بهم گفت قرص زینک بخور و تند تند حمام نرو و موهات رو خیس شونه نکن

حسبنا الله و نعم الوکیل 🫀

سلام

معمولا ریزش موی خانم ها از ضعف بدن هست درمان موضعی خیلی جواب نمیده

شما سعی کن ۴مغز بخوری مخصوصا بادام خام روزی ۱۴ عدد فقط دونه دونه بخور کامل مثل آدامس بجو و کامل با بزاق دهنت مخلوط کن بعد قورت بده  در غذاها از نخود فراوان استفاده کن  نخود آب بپز هم نخودشو بخور همراه با آبش

روزی ۲ لیوان عسل آب

هفته ای ۵ وعده صبحانه ارده با شیره انگور

پیاده روی همراه تعریق روزی نیم ساعت

ماساژ سر با روغن سیاه دانه 

ماساژ سر بدون روغن با دستاتون

سردی کمتر وبیشتر از گرمی استفاده کنید