2777
2789
عنوان

دلم سرماخوردگی های بچگیمو خواست 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 60 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خاطراتم زنده شد

البته برا من بیهوشی تو اتاق عمل موقع عمل بینی هم ارامش داشت

ی خواب سنگین و دلچسب

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من از اونا نبودم که مامانم صلح تا شب بالا سرم باشه تخت میخوابید😂😂 صبح زود پا میشد ببینه زندم یا نه 

امام رضا دستمو ول نکنیا ، تو تنها پناه منی😭 امام رضا ولم نکنیا من هیچ کس رو جز تو ندارم ...💔 لطفا برای ازدواج خوب و سعادتمندم دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

تخم مرغو یادتونو می زدیم سقف واسه روز معلم🙂

ما میریختیم رو پنگه  بعد میگفتیم خانوم ی دقه بیا وسط کلاس بعد پنکه روشن میکردیم میریخت رو سرش ما دست جیغ هورا روزت مبارک😂😂😂

.

اسی یادته دندون‌پزشکا میومدن مدرسمون یچیزی میزدن ب دندونامون؟! خیلی تلخ بود

فلوراید بود فک کنم اسمش

اگه اینه که چندوقت پیش داشتم یه مطلب میخوندم که بعدها فهمیدن این ماده نتنها فایده نداشته بلکه ضررم داشته

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

چقدر خاطراتم زنده شدالبته برا من بیهوشی تو اتاق عمل موقع عمل بینی هم ارامش داشتی خواب سنگین و دلچسب

من تا حالا بیهوش نشدم هر عملی انجام دادم هوشیار بودم 

امام رضا دستمو ول نکنیا ، تو تنها پناه منی😭 امام رضا ولم نکنیا من هیچ کس رو جز تو ندارم ...💔 لطفا برای ازدواج خوب و سعادتمندم دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

من تا حالا بیهوش نشدم هر عملی انجام دادم هوشیار بودم

تجربشو دارم

البته واسه سزارین بی حسی جواب نداد روم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس