2777
2789

سلام.چیزی دیدم ک خیلی تاثیر داشت روم..فقط نگید ضاوت نکن اینا..چون ما اصلا باهم بد نیستیم..فقط واقعا یکه خوردم..همین..جاری کوچیکم...خیییلی شور شو درآورده.. همیشه ک میریم خونش..وحشتناک بهم ریخته..گلوم کثیف..نامرتب..غذا رو ک نگم..از راهم میریم همیشه کاراشو میزاره برای منو اون‌یکی جاریم..ظرفام همینطور..ن اینکه اهل کمک نباشیم..ولی آخه مهمون تهش ظرفای شام آدم بشوره..

خلاصه..

رفتیم خونش..بقدری آشپزخونه قول میداد..سینک کثیف..مشخصه خیلی وقته تمیز نکرده..حتی خواهرش اومده بود کمک..میگف نمیدونم نمکدون کجاست..قاشق چنکالاشو گم کرده بود...خدایا....

باز خدای ادعا هم هست..یه چشمش امروز باز میشه یکی فردا..

آنقدر با اون‌یکی جاریم ظرفام شستیم ک شونه نموند..آخرش جاری بزرگم قابلمه رو گذاشت رفت..

توروخدا اینشکلی خیلی بده

خوب نرید خونش 

مجبوری 

منم یکی دارم عین این به شوهرم گفتم حمال نیستم برم خونه این بلا گرفته کار کنم اونم درکم کرد 

هرسری یه جوری پیچوندمش

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هنر یه خانم از خونه وزندگی و تمیزی مشخص میشه... خودمم به شدت مخالفم با کثیفی

من خودم حتی گاهی نمیزارم ظرفام بشوره مهمون..ولی خب جاری بزرگم خیلی خانم خوبیه .منم میرم خونش کمکش میکنم..مث هم هستیم..تمیز و مرتب..ولی کوچیکه عجیبه بنظرم..آخه میدونه مهمون میاد..ولی آنقدر هپلی...نشده یک بار تواین ده ساله..بریم اون بشینه چای بریزه باهامون بخوره.. همش یا تو آتیه یا آشپزخونه خونه...

من خودم حتی گاهی نمیزارم ظرفام بشوره مهمون..ولی خب جاری بزرگم خیلی خانم خوبیه .منم میرم خونش کمکش می ...

من بچه کوچیک دارم ولی اصلا نمیذارم خونم کثیف بشه. واقعا حالمون خراب میشه وقتی جامون شلوغ وکثیفه.نمیدونم چطور بعضیا طاقت این وضعیت رو دارن😞😑

من بچه کوچیک دارم ولی اصلا نمیذارم خونم کثیف بشه. واقعا حالمون خراب میشه وقتی جامون شلوغ وکثیفه.نمید ...

اینم بچه شو بهانه میکنه

..ولی دیگه الان 10سال شده دیگه رفت آمد داریم..میدونیم اخلاقش...گاهی دلم برا شوهرش میسوزه..هرچی خودش چش رنگی بور...مرتب..سربزیر...خانمش..فامیلم هستن..فامیلا شوهرم انقدرمیخانش..ولی ن هیکل داره..ن قیافه.. ن اخلاق... پر ادعام هست...ولی پشیمونی پدرشوهرم فایده نداره...خیییلی پشیمونه...نمیره خونه پسرش

شاید به مادرش رفته متاسفانه دور وبر ما هم یکی هست که هیچ وقت سرسفرش سیر نمیشی

ازون مدلا ک تپل و لمس هستن...ازونایه.. لمس...همش خسته هست...سنش کمه...ولی یه جوری برخورد میکنه وقتی میخاد پاشه ک چقدر خسته هست....

یه دفعه حتی باجاری بزرگم بهش پیشنهاد دادیم بریم کمکش برای چیدن خونش.