2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار به هفته هشتم برسی اون وقت میفهمی حاملگی چیه😂مگر اینکه از اون خوش شانسای روزگار باشی که ویار ندارن.

منم تا هفته هشتم هیچ طوریم نبود، همه میگفتن چجوری سرکار میری چجوری میتونی صبح زود بیدار شی؟

ولی همین که قلب تشکیل شد ویار منم شروع شد دمار از روزگارم دراورد بچه😂

منم ۵ هفته هستم و دقیقا همین درد خفیف رو دارم

من ۵۴روز پریود نشدم سی روز که تاخیر زدم کمردرد شدید ترشح تخمدانام درد میکرد بی بی چک زدم منفی بود باز بعدش کلا علائم نداشتم امروز صبح صبحانه خوردم حس کردم میخوام گلاب ب روتون بالا بیارم ولی خب خوب شد نمیدونم تلقین یانه نوک سینه هامم سفت برجسته شد درد میکنه هشت روز دوتا امپول زدم پریودیم باز شه هنوز پریود نشدم میتونین راهنمایی کنید

من ۵۴روز پریود نشدم سی روز که تاخیر زدم کمردرد شدید ترشح تخمدانام درد میکرد بی بی چک زدم منفی بود با ...

خیلی نمی دونم عزیزم. 

دوباره یه بی بی چک بذار شاید باردار باشی

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40