2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم اینا و مادر بزرگم اینا 

زردچوبه و پیازداغ فراوون میریزن

یعنی تو پیازداغش زرچوبه فراوون بزنی با روغن

بهش ارد هم با اب قاطی میکنن میزنن که لعاب بندازه

بعد حبوبات هم جدا میپزن نه اینکه عدس که یه ربه میپزه رو با نخود با هم بذاری بپزه یکی بپزه اون یکی نپزه 

نفخ حبوبات هم بگیر همیشه 

آخه خیلی ساده اس

اول نخود و لوبیا از شب قبل خیس کن و چندبار آبشو عوض کن،بعد بذار با آب بپزه،وقتی خوب پخت سبزی و عدس رو اضافه کن بعدشم نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کن،بعدم رشته رو اضافه کن،پیاز رو جدا سرخ کن سیرداغ و نعنا داغ درست کن از هرکدوم نصفشو بریز داخل قابلمه آش،یکم کشک هم داخلش بریز بذار جا بیفته

اندازه دوحبه قند قره قروت با اب قاطی کن بش اضافه کن

کشک به اندازه بزن

پیاز داغ فراوون با زردچوبه سرخ شده

سبزی تازه 

رشته هم خوووووب بپزه خام نمونه جوری که بعضیاش له بشه نه همش

یکی دوقاشق ارد رو با اب قاطی کن بش اضاف کن

حبوبات رو هم یه نیم ساعت جدا بپز ابشو خالی کن بعد با هم بذار بپزن

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

والا من مقدارشو بعد هزار بار پختو پز بدست اورد یکو نیم لیوان نخود یکو نیم لیوان نخود یکم عدس و هویچ میریزم چون بنظرم ترکیب اش باید خیلی اوکی باشه یه بسته رشته عقیلی و یه بسته پاک شده اش سبزی،

من خودم اول حبوبات خیس میکنم بعد هر کدوم جدا گونه میپزم در حد ۷۰درصد، بعد اب لوبیارو میگیرم ولی نخود نه میریزم تو ی قابلمه بعد هویچو عدس اضاف میکنم یکم باهم بپزن بعد سه تا پیازو خلالی میکنم سرخ میکنم ادویه ها نمک فلغل سیاه زردچوبه زیاد ادویه کاری عصاره گوشت گاو و پودر سیر بهش اضاف میکنم تا پیاز سرخ شد و به جلز ولز افتاد یکم اب میریزم نرم شه دو مرتبه این حرکتو تکرار میکنم تا ابش کشیدع شد اون پیازو میریزم داخل موادم  بعد یکم سیر رنده میکنم با یکم نعنا سرخ میکنم میریزم داخلش، بعد که به جوش اومد سبزیشو اضافه میکنم بعد بیست دقیقه رشته اضاف میکنم عالی میشه خیلیی