2777
2789
عنوان

بوی ناخوشایند

344 بازدید | 48 پست

خانوما بیایید به من بگید ایا فقط منم که کتونی میپوشم پاهام بو میگیره دو تا تاپیک زدم هیچکدوم از خانوما پاهاشون بو نمیداده خانومای فامیل هم میگن چرا پاهات بو میده زن نباید پاش بو بده بخدا هم تمیزم هم هروز دوش میگیرم پدیکور  هم میرم .چاق هم نیستم اصلا به قیافم نمیخوره پاهام بو بده شوهرم پاهاش بو نمیده من پیشش خجالت میکشم

بو گیر کفش بخر

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جورابات هرروز بشور کفشم بنداز بشور کفیش عوض کن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

من پاهام بو نمیده

راست میگن من زن پا بوگندو ندیدم 😂

جنس کفش مهمه

کفشای روباز بپوش 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

هر از گاهی 

دقت کن هر از گاهی یزره جوش شیرین بریز تو کفشت یجوری ک پخش بشه سر تا سر کفشت ، جراحات و چن بار نپوش ، هر دفعه از بیرون میای پات و بشور ، احتمالا پاهات قارچی هم باشه ک باید بری دکتر