2777
2789

بچها من خواستگارام ذهنمو درگیر میکردن از زندگی میوفتادم برای هرکی هزار تا اخلاق بد پیدا میکردم بعدش رد میکردم حالا نشستم با خودم فکر میکنم میگم فقط خواستگارایی ک در حد بابام باشن رو راه بدم و بهشون فکر کنم 

برای هر ادمی نشینم وقت بذارم اونم الکی وقتی چند تا از مهمترین معیارامو ندارن 

نظر شما چیه؟ 

پول والا خیلی مهمه هرکیم میگه با طرف بسازی و اینا چرت و پرت میگه بدون حمایت  خانواده چطور اخه؟ 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهترین کارمنم از یه جایی به بعد این معیارم شد و ازدواج خوبی کردم

دیوونه شدم والا 

برای هر کسی یک وقتی میذاشتم ک بشناسمش 

بعد اخلاقای بدشو جدا کنم 

بعدشم یک وقتی بزارم ک ردش کنم 

حالا دیگه میخوام کلا بهش فکر نکنم خواستگارایی ک وضع خوبی ندارن چرا باید براشون وقت گذاشته بشه اخه 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

دیوونه شدم والا برای هر کسی یک وقتی میذاشتم ک بشناسمش بعد اخلاقای بدشو جدا کنم بعدشم یک وقتی بزارم ک ...

به نظرم خیلی کار خوبی میکنی

منم معیارم این بود یا همسطح یا بالاتر از ما هم مالی هم فرهنگی

چون در غیراین صورت هردو اذیت میشدیم

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

از من ۳۰ ساله و مجرد به تو نصیحت پسر فقیر هم پررو هم طلبکار هم چشمش به دست باباته یه چیز بهش بده هیچ ...

دقیقا میخوام همین کارو کنم 

بعدشم تصمیم گرفتم قصد ازدواج نداشته باشم 

بنظرم ادم  نباید چون قصدشو داره یکیو پیدا کنه 

باید یکی بیاد اونقدر خوب باشه ک ادم قصدشو پیدا کنه