2777
2789
عنوان

حاجت داران تشریف بیارید

136 بازدید | 31 پست

اسلام علیک یا علی ابن موسی الرضا

شهادت آقا امام رضا علیه السلام رو به همگی تسلیت عرض می کنم.

سلام.

عزیزان به نیت تعجیل در فرج آقا امام زمان و حاجت روایی شما عزیزان

صلوات خاصه آقا جان 

و آیه اللهم ارزقنا من ازواجنا قره عین و اجعلنا للمسلمین  اماما 

رو قرائت می کنم.

پیام بفرستید تا بعد از قرائت لایک کنم.

در آخر اگر دوست داشتید، برای عاقبت بخیری بنده دعا کنید.

التماس دعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا به اسم کاربریم دعا کنید انشالله من همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و پول جراحی فکمو خدا برسونه محتاج هیشکی نشم 😭و تو رو خدا دعا کنید انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله 😭تو رو خدا برا سلامتی و طول عمر و موفقیت و خوشبختی و خوشحالی و رزق فراوان و آرامش پیدا کردن و خوش شانسی من و عزیزانم دعا کنید😭..

التماس دعا 

صلوات فرستادم براتون

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

عزیزم صد صلوات به نیتت میفرستم دعای ویژه برا آبجیت بکن🫂🌼🌸🥰🙏🌷

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

تو رو خدا به اسم کاربریم دعا کنید انشالله من همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی ...

به حق محمد جواد آقاجان انشالله عاقبت بخیر و شاد باشید انشالله