2777
2789
عنوان

با مهمون پر توقع چیکار کنم

143 بازدید | 7 پست

دختر خاله هام همش لنگر انداختن

هفته ای ۴روز اینجان

خیلیم پرتوقع

یه استکانم جا به جا نمیکنن

خونه خودشون سیر میرم گشنه برمیگردم

راشون ندین...

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن دلم نمیخواد راشون بدمخودشون میاناونروز گفتم میرید خونتون گفتن نه میایم خونه شماالان ۴روز خونه ما ...

وای خدا چقدر سخت...برای وقتایی که زنگ میزنن یا میان پشت در میشه پیچوندشون ولی الان که اومدن فقط میشه به بهونه کمردرد و پریود و سردرد و ...تحویلشون نگیرین و بهشون بگین فلانی جان شما که دیگه مهمون نیستی خودت پاشو دوتا چایی بریز بیار یا امروز ناهار با تو باشه ...

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

وای خدا چقدر سخت...برای وقتایی که زنگ میزنن یا میان پشت در میشه پیچوندشون ولی الان که اومدن فقط میشه ...

اره راه حل خوبیه

میزنم خودمو به بیحالی حداقل اینقدر توقع کار نداشته باشن از آدم

بابام غیر از ما باید خرج اینا رو هم بده، چجوری این همه سال صداش در نیومده نمیدونم

من که دختر خاله هستن خسته شدم

اره راه حل خوبیهمیزنم خودمو به بیحالی حداقل اینقدر توقع کار نداشته باشن از آدمبابام غیر از ما باید خ ...

حق داری والا...با این جماعت باید با پررویی و سیاست برخورد کرد که دیگه پیداشون نشه