2777
2789

خواهر زاده هامو دوستشون دارم بجز سه تاشون یکیشون خیلی شلوغ پرو بددهن همه رو کتک میزنه اذیت میکنه پسره . یکیشون دختره خیلی دستش کج انحراف اخلاقی داره فضول دو بهم زن  . یکیشون هم خیلی تخس و نچسب اونم پسره ولی بقیشون عشقن خیلی دوسشون دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خییلی دوسشون داشتم ، وقتی سنم کم بود پولهامو جمع میکردم براشون کادو میخریدم . بعد که خواهرزادم بزرگ بود بهم گفت کادوهای ارزون و آشغال میخریدی ، چند باز دیگه هم چندتا حرف درشت بهم زد محبتش از دلم رفت.

یکی دیگه شونم همییشه باهام حرف میزد ،به حرفاش گوشمیدادم راهنماییش میکردم ، محبت میکردم بعد برگشت گفت خاله هام  مثل داداشم دلسوزم نبودن ، هیچکسی برام مثل داداشم وقت نذاشت...دیگه جفتشونو گذاشتم کنار

راضیم به رضای تو

هیچ وقت خاله نمیشم 🥺 عمه میشم ولی 😌 یه عمه ای بشم من 😌 مثل مامانم و خاله م، یه عمه ای میشم که برادر زاده هام از خاله شون بیشتر دوستم داشته باشن 😁 

ولی خب خودم یه دونه خاله دارم که واقعا برام مثل مادر دومه.. 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚

وقتی مجرد بودم، اولین نومون دحتر خواهرم بود. هررررروز زنگ میزدیم بچمونو بیار. اگه خودت نمیای بچمونو با تاکسی بفرست😅😅😅

بعد خودم متاهل شدم و بچه هام اومدن، رفت و آمدم هم با خواهرم کم شد دیگه معمولی دوسش دارم

گای یه خواهرم جاریمه. بچه هاش رو خودم بزرگ کردم. حیلی دوسشون دارم.وای نه اندازه بچه های خودم

من و خواهرم رابطه ی خوبی نداریم احتمالا بچه های هم دیگه رو در اینده دوست نداشته باشیم

من و خواهرم همیشه رابطه مون خوب بود، اما سر بچه ی دومش از چند سال قبلش به خاطر یه سری مسائل از هم ناراحت بودیم و رابطه مون دیگه مثل قبل نبود. اما برای من همیشه حساب بچه هاش از خودش جدا بود و هست. خودمم فکر میکردم بچه ش که به دنیا بیاد، به اندازه ی اولی دوستش ندارم، ولی کاملا اشتباه میکردم. شما هم ذهنتو باز کن، شاید در آینده همین بچه ها باعث بشن رابطه تون بهتر بشه.