2777
2789
عنوان

چکار کنم ریپ بزنه

86 بازدید | 8 پست

اکسمو میگم اکس که چه عرض کنم مراحل آشنایی بودیم یه شب دیگه پی ام نداد منم ندادم دوس دارم دوباره پی ام بده پیج همو هنوز داریم استوری هامو زیر ۳۰ دقیقه سین میزنه بعضی هارو هم لایک میکنه ۱ ماه از حرف نزدنمون میگذره چکار کنم ریپ بزنه 

شما سرت هنوز به سنگ نخورده؟ خب اون آدم که در هر صورت باهات نمیمونه و رفتار خوبی ندارهمستقیم خودت برو ...

نمیتونم ...بعدشم مشکلی نداشتیم انگار تایپ هم نبودیم ۵ ۶ بار دیدیم همو ولی من واقعا دوسش دارم دوس دارم برگرده احساس میکنم اونم دوس داره نمیدونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونم ...بعدشم مشکلی نداشتیم انگار تایپ هم نبودیم ۵ ۶ بار دیدیم همو ولی من واقعا دوسش دارم دوس دار ...

متوجه شدم شما تا به انتها نرسی ول نمیکنی ایرادی هم نداره

منتهی چرا خودت نمیری دنبالش؟ 

چون دو باری هم که ایشون اومده یه همخوابی اتفاق افتاده و کشیده عقب 

منظورم اینکه از این بدتر که نمیشه خودت برو دنبالش

متوجه شدم شما تا به انتها نرسی ول نمیکنی ایرادی هم ندارهمنتهی چرا خودت نمیری دنبالش؟ چون دو باری هم ...

نمیتونم تایپک های قبلمو بخون ...واقعا نمیتونم غرورم رو له کنم چون میدونم بی محل میکنه میخوام کاری کنم خودش پشیمون شه

[QUOTE=392825795]نمیتونم تایپک های قبلمو بخون ...واقعا نمیتونم غرورم رو له کنم چون میدونم بی محل میکنه میخوام کاری کن ...[/QUOTE

در جریان هستم 

من بودم پروندشو هر طور شده می بستم

الانم واقعا نظری ندارم تنها چیزی که محکم و روشن میتونم بهت بگم اینکه نه تنها از این آدم دوست پسر خوب برات در نمیاد

شریک جنسی خوبی هم درنمیاد

ببین میخوای چیکار کنی

[QUOTE=392825795]نمیتونم تایپک های قبلمو بخون ...واقعا نمیتونم غرورم رو له کنم چون میدونم بی محل میک ...

بری ببینی میبینی خیلی وقته تکلیفم همینه دوسش دارم دست خودم نیست خیلی بهتراش اومدن رد کردم واقعا کلافم بنظرت میاد یه روزی؟خسته شدم از این وضعیت